La Michetta modulære blokke fra Meritalia

La Michetta er et navn på et billigt Milanese brød, og designeren Meritalia synes at have trukket design inspiration fra det samme. Disse modulære blokke kan virke almindelige TOFU til dig, men disse blokke giver ejeren en chance for at være designer selv. Hver blok tilhører en masseproduceret enhed, men har sin egen individuelle karakteristik.

Hver af La Michetta-blokken er lavet af polyurethan og fiberfyld og derefter polstret i bomuld. La Michetta giver dig den ideelle chance for at blive kreativ med dine boligarealer, og du kræver absolut ingen designers diplom at komme i gang.

MoreINSPIRATION
  • Moduløs Sofa af Stephane Perruchon
  • Raven Ultra-Light Sofa
  • Calligaris rød sofa samling på stof eller læder

Stuen er det vigtigste værelse i huset, fordi det er det sted, hvor familiemedlemmer og venner samles for at chatte eller bare at tilbringe lidt tid sammen. Så det er vigtigt at have en meget behagelig sofa. Da sengen er de vigtigste møbler fra soveværelset, og det selv bidrog til sit navn, er sofaen det vigtigste møbeldel fra stuen, for det er det sted, hvor du bruger mest af din tid. Så det er ikke let at vælge det rigtige design.

Dette er en meget legende kollektion, der er dannet af flere stykker, der kan kombineres for at få en større struktur, der kan bruges som en sofa. Mulighederne med disse stykker er uendelige. Som du kan se, vælger du mellem to muligheder: den stille beige og den sorte eller den lyse og farverige. Eller selvfølgelig kan du kombinere dem og få et kontrastivt og originalt design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar