Lace metal lampe

Hvad ville vi gøre uden lamper? Hvordan ville vores hjem se ud? Jeg kan ikke forestille mig selv at bo i en verden uden lamper. Da de blev opfundet og er til stede i vores moderne liv, skal de være forskellige og skille sig ud. Tanken om, at denne lampe kom fra en gammel svensk metalindustri. Virksomheden blev grundlagt i 1682 og siden har de arbejdet med stål og nyskabende. Da de opfandt en ny teknik til fremstilling af udvidet metal med gradientstørrelse huller, blev en lille gnist antændt i tankerne hos en af ​​de besøgende.

Denne nye metalplade lignede et stykke stof eller blonde. Walking omkring fabrikken så designeren, hvordan lyset passerede gennem det perforerede ark og efterlod en skygge. Han troede, at dette ville gøre en perfekt lampeskærm, og som vi kan se ved, at metalstykket virkelig har alle karakteristika for en lampeskærm.

MoreINSPIRATION
  • Justerbar metal gulvlampe
  • Metal bordlampe med bronze finish
  • Winter Lamp Collection Designet af Bleu Nature

Dette endelige produkt ligger ikke langt væk fra det grundlæggende, det led ikke tungt bearbejdning med undtagelse af nogle bøjninger og svejsninger. Resultatet er en metallampe, der ser skrøbelig og delikat ud, og gradienthullerne starter fra mindre huller i bunden og større på toppen spredes lyset i hele rummet perfekt. På et område er der små individuelle lyse pletter, der næsten ser ud som stjerner på nattehimlen. Hvor smukt er det?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar