Lahaina View-et behageligt eksotisk sted i Hawaii

Der øjeblikke når vi føler behovet for at være isoleret, ensomme med vores egne tanker, eller vi vil simpelthen bare være alene for et par øjeblikke. For alle disse øjeblikke kan en ø være et glimrende sted, hvor vi kan finde stillheden, roen og roen, som vi har brug for.

Måske kan Maui være en perfekt mulighed for de af jer, der gerne vil slappe af, tilbringe nogle fredelige øjeblikke med dig selv eller endda nyd med dine venner. Hvis navnet på "Maui Island" ikke fortæller dig meget her er det en meget kort præsentation af dette sted.

Navnet "Maui" kommer fra Hawai'ilouas søn. Hawai'iloua er den polynesiske navigator krediteret med opdagelsen af ​​de hawaiiske øer. Det er den næststørste af de hawaiiske øer på 727,2 kvadratkilometer og med en befolkning på 144.444 indbyggere. Island of Maui kaldes også "Valley Isle" på grund af dets talrige dale og her kan du også se nogle af dens vigtige steder som: Kīhei, Lahaina, Makawao, Pā'ia, Kula, Ha'ikū, Hāna, Kā'anapali, Wailea, Makena og Kapalua.

MoreINSPIRATION
  • Lahaina View Villa i Hawaii
  • Wonderful Jewel of Maui Residence i Hawaii
  • Jewel of Maui-en af ​​perlerne på Maui Island

Lahaina View er en af ​​villaerne, der ligger i Lahaina, i bakkerne over byen Lahaina, som omfatter fire soveværelser, tre badeværelser (to ensuite) og en pool. Indstillingen tilbyder en fantastisk udsigt over Stillehavet som hvert værelse i denne villa. For en pris mellem $ 950-1650 / nat kan du nyde dette komfortable og rummelige sted med alle sine faciliteter. Beige's dominerende nuancer er kontrasteret af de mørke nuancer af naturligt træ af nogle af møblerne, og du kan også bemærke fraværet af skillevægge mellem køkken, spisestue og stuer, som øger ideen om plads.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar