Moderne Lake House i Minnesota opfordrer familie sjov

Rehkamp Larson Arkitekter samarbejdet med Brooke Voss Interiørdesign at færdiggøre dette moderne søhus i Excelsior, Minnesota, bygget af John Kraemer & Sons. Udviklet til en ung, aktiv familie, har boligen masser af plads til interaktion og underholdning.

"Hjemmet er en kombination af praktiske materialer som eksponeret beton og stål, men med et legende udtryk fokuseret på familie sø levende", sagde arkitekterne. "En bro fører til hoveddøren, og graven nedenfor giver den stejle klasse til overgang omkring huset."

"Huset har en åben grundplan med en stor brændeovn, der forankrer den ene ende og et lyst køkken på den anden," sagde arkitekterne. "Glidende glasdøre åbner op til en skærm veranda. Konfetti vinduer på pejsvæggen og en familie-størrelse læsning krog hint på de dynamiske personligheder, der bor her. "

Interiøret er forstærket af en fusion af teksturer, som giver mulighed for et farverigt og forskelligt tilbagetog. Store vinduer åbner hjemmet mod søen. Nyd den tilbagelagte atmosfære af dette Minnesota søhus. [Fotografi af Andrea Rugg]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar