Lakefront + HOUSE Omslutter det canadiske landskab

Dette inspirerende prisbelønnede design vises af Studio Superküls + HUS er placeret i Mulmur, Ontario, Canada. Bæredygtighedsfunktioner blev indarbejdet i designet, der skabte et fremtidigt hus, som naturligvis hviler på det skrånende land. Designet af Toronto-baseret praksis Superkül Inc Architect, den imponerende sekvens af rum velkommen dagsljus ind i den sociale zone, skaber en stærk bånd til det omkringliggende landskab. Lakefront Residence er ledsaget af et trædæk i fuld længde, der forbinder interiøret med pontonen. Set gennem 14 fods højruder, bliver søens sæsonmæssige ændringer en del af den daglige oplevelse. Baseret på en rektangulær grundplan, har huset private værelser i begge ender. Materialer der blev brugt til at bygge + HOUSE blev omhyggeligt forbundet med at danne et fantastisk resultat: " Bygget af inerte cementholdige blokke, der hæmmer væksten af ​​svampe og forme, er væggene færdige med et naturligt lergips, der ikke kræver nogen finish. En sojabaseret sealer blev brugt til betongulve og tællere, og ubehandlet silke og hamp stof blev brugt til gardinerne. "Denne boligudvikling er dækket af et grønt tag, skygget af overhæng og naturligt ventileret, mens det bliver kært af dagslys, og er et øko-følsomt hjem. - Fotografi af Shai Gil

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar