Top 10 steder til store Houseplants

Houseplant elskere kan vidne om, at det er let som tærte at fylde dit hjem med små planter, fordi der er så mange rum, de passer til. Men når det kommer til større planter, kan kreativiteten blive lidt sparsom. Du tror måske, at stuehjørnet er det eneste plads til den smukke høje palme. Jeg er her for at fortælle dig noget andet. Tjek de top 10 mellemrum i dit hjem til dine elskede store kageplanter.

Tomme hjørner er det indlysende sted at fylde med grønt, men lad ikke din stue være en houseplant hog. Dit soveværelse kan have det perfekte hjørne til den grønne lilje. Eller måske din bregner ville se godt ud i vaskerummet. Tænk uden for boksen og vær ikke bange for at tilføje noget grønt til de andre blotte rum i dit hjem. (via KaeM)

Et af de mest oversete rum i vores hjem må være toppen af ​​vores bogreoler. Hvis det ikke går i loftet, er der dette store blanke rum over vores smukke hylde styling. Tag din grønne vej deroppe for at lave en grøn pop ud af et tidligere kedeligt sted. (via Lonny)

Er du velsignet med højt til loftet i dit hjem? Mens dette rum kan bidrage til at skabe følelsen af ​​et større rum, kan det også producere masser af tomme og kedelige hjørner. Invester i nogle store blade som en vin-y pothos eller nogle drapering engelsk ivy, der vil fylde disse høje pletter smukt. (via lejlighedsterapi)

Vinduer er et godt sted at placere store planter, der kan lide sollys. Jeg ser på dig, vinduesplads! Ikke kun vil dit husplante elsker alt det lyse, alle disse blade vil eliminere dit behov for at købe gardiner. Det er en sejr for alle. (via lejlighedsterapi)

MoreINSPIRATION
  • 12 luftrensende stueplanter til at dekorere dit hjem med
  • Hold dine husplanter sikkert fra dine venner
  • 13 Plantestativer for at give dine husplanter et hjem

Folk tiltrukket af den romantiske drap af brede planter i stedet for høje, har muligvis mest besvær med at dekorere med kageplanter. Men et rum, du måske ikke har tænkt på, ligger lige foran dig. Ja, lige smæk oven på din kommode. Det giver den højde, som bladene skal draperes og gør en smuk indretning, der ikke kun samler støv. (via SF Girl By Bay)

Hvis du leder efter en måde at udtale sig om dine store planter, skal du prøve dette trick. I stedet for at holde dine planter nede på gulvet, finde en måde at hæve dem endnu højere! De vil helt sikkert gøre det bang du leder efter.

Glem ikke at give dit badeværelse nogle også kærlige. Fyld et hjørne eller toppen af ​​et skab med en stor bregner eller en edderkoppeplante. Eller hvis du er forbandet med vinduesløse badeværelser, ligesom jeg, finder du den største slangeplantage, du kan, og bruger den på de samme steder.

Mens en ikke-fungerende pejs kan være en god udsmykningsmulighed, kan det også være svært at beslutte, hvad man skal gøre med det. Mit råd, læg en plante i den. Uanset om det er den skumle bregne eller din hængende dracaena, vil du opdage, at den grønne er en behagelig pop i et tidligere sort hul. (via Emily Henderson)

Efter min mening skal ethvert hjem have en læsekrog ... med en stor plante. Der er bare noget om grønne områder, der beroliger. Med det for øje er det bare fornuftigt at tilføje en håndflade til dit læserhjørne eller hænge pothos over din stol. (via Sand og Sisal)

Er dit køkken i brug for noget seriøst grønt? Tag dine kageplanter op højt på toppen af ​​dine skabe eller på den øverste hylde. Det er en simpel måde at fylde et tidligere bare rum på, og du skal kun nå op der en gang om ugen eller mindre for at vandre dem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar