Hvordan man smider et sofistikeret sidste-minuts Halloween parti

En fest i Halloween er ikke kun for børn.

Faktisk, efter alle de stressende over kostumer og trick-or-treat planlægning, og før det uundgåelige weeklong sukker rush, der følger 31. oktober, har voksne brug for en aften for at fejre den uhyggelige sæson for sig selv.

Men med uret, der tikker mod Halloween, løber tiden ud for at kaste en ekstravagant bash. Så vi har fået en hurtig guide til at hjælpe dig med at kaste et fantastisk sidste øjebliks Halloween fest.

Selvom denne vejledning beskriver mange aspekter af part-planlægning, er det bedste råd, vi får, ikke alt for fikseret på detaljerne. Den største forskel mellem børn og voksne i Halloween er, at voksne ikke behøver at blive underholdt med tema mad og spil. Dine venner og familie vil komme til at tilbringe tid med hinanden og have samtaler. AKA, de vil ikke have noget imod fraværet af ægte "lady finger" -kager eller toiletpapirmummy-konkurrencer.

Her er, hvordan vi smider et simpelt, sofistikeret Halloween-fest i luften:

Spring over de formelle invitationer

Snail mail invitationer er ikke praktiske, hvis du kun er få dage ude af din uhyggelige samling. De risikerer også at komme fra mere formelle end din hensigt om at komme sammen. I stedet skal du sende en massetekst til et dusin venner eller familie eller oprette en privat Facebook-begivenhed med de vigtige detaljer.

Billede: Mateo Home

Beslut på en enkelt fest sted

Når man har en mindre sammenkomst, holder gæsterne begrænset til et eller to værelser i dit hjem, får festen mere livlig og forsøger ikke at sprede fest over hele dit hjem. Det betyder trods alt mere rengøring!

Vælg et sted i dit hjem for at begrænse festen til; om det er en stue, en færdig kælder eller endda et bål i baghaven. Husk dog, at næsten alle parter begynder og slutter med mingling i køkkenet. Så glem ikke at rense de dræn!

Rene, men skrub ikke

Alt du vil gøre her er at holde dit hjem fra at se rodet og snavset. Vi har dækket dig der. Lav en hurtig opgørelse og sørg for at du er god på toiletpapir, og at alle skraldespyler er tomme og nemme at finde. Det vil holde tomme kopper, servietter og indpakningsmaterialer udefra.

Fra venstre til højre: Den glædelige tankegang, hjemlig Oh My, Lovely Indeed

Undgå overkomplicerende indretning

Der er ikke noget galt med at kaste et Halloween-tema Halloween-parti. Men hvis du leder efter at få en sammenkomst uden for meget tid af indsats, skal du springe over mordets mysteryfest og gå efter stilfuld og enkel Halloween indretning. Et par DIY malede græskar her, sorte stearinlys der og nogle flere ideer til at spookify dit rum:

musik Kø op nogle uhyggelige melodier, ligesom denne klassiske blanding fra Spotify.

Dim lysene Lav belysning er det nemmeste festtrick for stemning. Sluk overhead og vælg bordlamper, stearinlys, eller endda en festlig strengljuskrans.

Spring plast over Når du dekorerer borde, i stedet for disponible retter og indretning, skal du tjekke din lokale butik for billige plader, kludservietter, lysestager og anden sort eller mørkfarvet vintageindretning, der tilføjer sofistikeret til din indretning. Og vær ikke bange for at mismatch!

Vælg en moden menu

Den mad, du serverer på dit voksne Halloween-parti, er sandsynligvis, hvor du vil vove det fjerneste fra en børnevenlig version af sådanne sammenkomster. I stedet for en menu, der er fuld af britiske parodier og Halloween-esque præsentation, vende sig til mad, der er sæsonbestemt og passer i en voksen palette. Savory, sunde fødevarer såsom græskar, søde kartofler og gamle korn ser dejligt ud på bordet og passer stadig til Halloween's farveskema.

Fra venstre til højre: Voges Paris, Nouba, 100layercake

Indstil stemningen ved at indstille bordet

Uanset om du har et aftensmad, festmåltid eller bare hors d'oeuvres og sødt godbidder, vil du sandsynligvis have bord som din stjernemadtiltrækning. Cue din spisebord.

Til lettere eller selvbetjente æsker: Indstil buffet stil eller hors d'oeuvres mad spredes midt i bordets længde. Arranger mad ned midt på bordet, begyndende med plader og lysnettet, og fortsæt til sider, krydderier og bestik.

Til sit-down måltider: Arranger placeringsindstillinger, før gæsterne ankommer. Det vil fungere som indretning, og være en mindre ting, du bliver nødt til at bekymre dig om, når festen er begyndt. Når du sætter dit bord, skal du bruge grays, sorte og efterårsmæssige farver for at opnå en spooky-but-sofistikeret tablescape. Overvej at bruge sted kort til en smule indretning og at holde sæde arrangementer enkle.

Uanset hvad du bruger dit bord til, skal du sørge for at sprede det med et strejf af Halloween-ånd. Små græskar ser godt ud langs bordets længde, mens grønne arrangementer eller sæsonbetonede blomster giver en iøjnefaldende højde.

Hold drikkevarer enkle

Mens den klassiske slagskål med en frosset handskehånd eller dampende tøris har tid og sted i Halloween-traditioner, er dit sidste øjebliks Halloween-fest nok ikke det. Hold dig til nogle klassiske voksne drikkevarer, øl, vin. Følelse mere festlig? Vælg en specialcocktail, du kan let piske op for at imponere gæster.

Find noget at gøre

Voksenpartier er som regel centreret omkring samtale, men det betyder ikke, at du ikke kan få et par ting at underholde dem, mens de snakker.Du er velkommen til at tildele et par partygoers til at uddele candy til trick-or-treaters, sætte et kort kort eller udskrive dette festlige bingo kort fra Studio DIY.

Billede: Studio DIY

Behandle dine gæster

Selv voksne elsker Halloween slik. For din samling skal du forlade det færdigpakkede sukker til børnene (hvis du kun vil spare dig fra et hjem, der er sprinklet med wrappers). Besøg bulkdelen af ​​dit lokale candy eller købmand og oplagre i stedet. Spred candies i dekorative beholdere omkring dit underholdningsrum - en vasefulde lakrids her, en skål fuld af slikkorn der, og dine gæster vil føle sig som deres trick-or-treaters igen.

Overvej kostumer

Halloween kalder på kostumer, men overvej at springe over anmodningen om dress up, hvis du kaster et sidste øjeblik bash. Du vil ikke have dine gæster til at føle, at de skal have et kostume på at deltage.

Som værten skal du kaste på en heksekage og øve din bedste kakle. Du er klar til din uhyggelige fest.

Har du planer om at smide dit eget Halloween fest i år? Vi vil gerne høre, hvad dine planer er for en sådan spook-tacular nat. Skyl ud til os i kommentarerne nedenfor, eller på sociale medier.

Vil du se nogle hjem, der allerede er i ånden? Tjek disse 31 positivt skræmmende sorte hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar