15 DIY måder at give dit vaskerum en hurtig makeover

Vaskerummet er et af de områder, hvor pladseffektivitet er meget vigtigt, enten fordi værelset er lille eller fordi det ikke er et separat værelse, men en del af et område som badeværelset. Komfort bør ikke ignoreres, når man designer og organiserer dette rum. Det er vigtigt at gemme ting tæt ved hånden og at komme op med et system, der giver dig mulighed for at være så effektiv som muligt. Tross alt, ingen virkelig nyder at lave tøjvask, men du kan gøre processen mindre irriterende med disse DIY vaskerum håndværk og ideer.

En lille smule organisation kan gøre en stor forskel, og i vaskerummet kan du løse problemet med en enkel vægmonteret arrangør som den, der findes på myuncommonsliceofsuburbia. alt det tog her var nogle rester Slatwall, nogle maling og et par kroge.

Sikker på, at en vaskemaskine og tørretumbler kan forenkle ens liv meget, men nogle beklædningsgenstande kan ikke smides ind der, så du bliver nødt til at vaske dem for hånd og tørre dem på et stativ. For at du har brug for et vaskerække, og denne DIY-mulighed på diyinpdx er simpelthen perfekt. Det er lille, men stort nok til at holde nogle delikater, og det kan foldes, hvilket betyder, at det ikke tager plads, når du ikke bruger det. Det har også en hylde på toppen.

Et praktisk system til opbevaring af tøjkurve kan virkelig hjælpe med tilrettelæggelsen af ​​dette rum også, så tjek dette søde kurvskab, som vi fandt på infarrantlycreative. Det giver dig mulighed for at gemme tre basale tøjkurve, og du kan nemt få dem ind og ud takket være glideskærmen. Også hele kabinettet er på hjul, som også er køligt og praktisk.

En vaskemaskine og tørretumbler kombinerer masser af plads, så du kan lige så godt få mest muligt ud af dem ved at fylde dem med en tæller, som du kan bruge til opbevaring eller ved foldning af tøj. bygning af tælleren og rammen er super enkel. Du kan finde alle detaljer om dette DIY vaskerumsprojekt fra vejledningen på vintagerevivaler.

Et par enkle væghyller kan tilføjes når som helst og hvor som helst og er super nemme at håndtere. Vaskerummet på thriftydecorchick havde allerede to små frysere på væggen og hylderne blev tilføjet mellem dem. En ekstra hylde blev også tilføjet lige over vaskemaskinen og tørretumbler. Det er perfekt til opbevaring af vaskemidler og andre ting på.

Det kan være nyttigt at have et stativ eller en tørrestang til ting som tørklæder, specielle tøj og delikatesser. Den kolde ting om stangen er, at det tager meget lidt plads og du kan bare suspendere det fra loftet. Denne geniale idé kommer fra interiorfrugalista. Du kan bruge en simpel bruserstang, som du kan klippe til størrelse, hvis det er nødvendigt. Nogle shower curtain stænger kan fastgøres til væggene, så du vandt; t selv har brug for loftet hængende system.

MoreINSPIRATION
  • 6 gode måder at gøre dit vaskerum mere effektivt
  • 15 måder at organisere dit vaskerum på
  • Vaskerum Hylder: Hold alt organiseret og indenfor rækkevidde

Tale om hængende ting fra loftet, tjek denne geniale måde at spare plads med et hængende tørrestativ. Den er ophængt fra loftet med kæder, og det lader dig hænge tøj på bøjler. En lignende idé kunne være at hænge tøjstænger. De ville blive brugt på lignende måde, og du kunne få flere af dem i vaskerummet. Tjek adiamondinthestuff for flere detaljer.

Selv om det ikke er obligatorisk at have separate kurve til lys og mørkt tøj, kan du måske implementere et system, der lader dig adskille dem nemt. Du kan selv planlægge og bygge systemet. Det kan være noget super simpelt som nogle stofposer med bøjler. Du kan mærke dem, og du kan gemme dem i vaskerummet, der er fastgjort til en af ​​væggene, som vist på remodelaholic.

Et tøjvask makeover kan være så enkelt eller så komplekst, som du vil have det til at være. Et inspirerende eksempel er denne forstand er projektet fremhævet på simpledesigning. Dette vaskerum plejede at have en trådhylde, som ikke var ligefrem upraktisk, men det gav heller ikke meget funktionalitet. Det blev erstattet af disse lagringsmoduler, som du højst sandsynligt kan få fra Ikea eller endda bygge dig selv.

Nogle værelser har temmelig akavede layouter, ligesom dette vaskerum med på makeit-loveit. I dette tilfælde var der en smal krog mellem døren og en af ​​væggen, som ikke rigtig kunne bruges til meget. Løsningen var meget smart: at opbygge et brugerdefineret opbevaringsrum med hylder og glidende tøjkurve. De er mærket og systemet er meget praktisk og brugervenligt.

Ikke nok plads til alle rengøringsmidler og andre genstande, der skal opbevares i vaskerummet? Jeg vedder, at der er et rum, som du ikke har taget i betragtning: døren. Det er rigtigt, du kan gemme ting på døren. For at være mere specifik, kan du vedhæfte et system af hylder til den ene side af døren, og på den måde kan du maksimere lagerpladsen. Du kan også gøre dette til skabsdøre. Ideen kommer fra mysweetsavannahblog.

Du bør også finde en praktisk og pladsbesparende måde at gemme de store ting på som f.eks. Strygebrættet. Faktisk kan du oprette en brugerdefineret strygebræt, hvor du opbevarer alt relateret til processen. Det kunne se ud som om det var på husets hånd. Det er en simpel vægmonteret hylde med indbygget hængende stolpe i bunden.

Så vigtigt som opbevaring og organisation er, bør du ikke glemme den æstetiske side af ethvert projekt. Når det er sagt, et tøjvask skilt tilfældigt vises på en hylde kan virkelig ændre atmosfæren i rummet. Det er også nemt at lave. Tjek 2pawsdesigns for flere detaljer. Du kan komme med lignende udsmykning ideer til dette værelse baseret på din egen stil og præferencer.

En superkol ide kan være at blande udseende og funktionalitet og skabe noget smukt, der også er praktisk som dette vaskeri tegn, der fordobles som en hængende station. Projektet er fremhævet på funkyjunkinteriors og for at gøre noget lignende har du brug for et par meget enkle ting som to genvundne træplader og nogle metalrør og fittings.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar