10 Vaskerum Idéer, der organiserer, tilføjer værdi og opgrader dit rum

Et vaskerum er stigende i popularitet som en nødvendig husstandsforbedring. De 10 vaskerumsideer, vi deler, vil bidrage til at skabe et rum, der er organiseret, opdateret og attraktivt nok til at nyde under tøjvaskens tid.

Hvis du spekulerer på, hvor det bedste sted at tilføje et vaskerum ville være, tænk på bekvemmelighed først. Sæt dit vaskerum tæt op, hvor snavsede tøj ville samle, eller i nærheden af ​​soveværelserne, hvor der bliver sendt rent tøj. Nogle andre yndlingsvaskerumssteder er i nærheden af ​​indgangen, mudderet tilstødende, i køkkenet, i et badeværelse eller i nærheden af ​​et skab eller påklædningsområde.

Husk på, at uheldige oversvømmelser undertiden kan ske. Vandtæt gulvbelægningen under vaskemaskinen, især hvis dit vaskerum er placeret på en anden etage. Nogle gode måder at vandtætte på er at tilføje plastfolie over undergulvet og udbygge en lavpande til at vaskemaskinerne sidder på eller fliser vaskerummet under maskinerne.

En anden overvejelse, når man beslutter om et vaskerum, er støj fra maskinens vibrationer. Vaskemaskiner, der er placeret på anden sal, skal være forsynet med vibrationspuder, som dæmper den støj, der opstår, når maskinen er i bevægelse.

Selv om et par af vores inspirerende fotos i galleriet er store værelser, kan et vaskerum skabes i et lille rum eller et skab. Med en lille kreativitet og en del planlægning kan et nyttigt, effektivt vaskerum være dit.

Her er 10 vaskerummet ideer, der organiserer, tilføjer værdi og opgraderer dit rum.

1. Vælg et farverigt tema for Vibrant Laundry Room

Gør vaskerummets arbejdsområde lyst og muntert med maling. Maling er en nem, billig opgradering. Vælg et farvetema, der er lyst og hæver dit humør. Nogle gode malingfarve muligheder er levende citrusfarver som lime grøn, gul eller orange. En skarp, lys hvid er en anden god mulighed, der lyser rummet og stemningen. Mal dine vægge eller skabe i den farve du ønsker.

2. Tilføj Counter Space

Kontorrummet er afgørende for foldning, placeringen af ​​din tøjvaskkurv og andre genstande, mens du arbejder. Opret en brugerdefineret tæller kig på dit vaskerum ved at tilføje en tæller over din side ved side vaskemaskine og tørretumbler.

Hvis du har firkantede optagelser, tilføj en ø til dit vaskerum for at øge diskpladsen.

3. Tilføj indbygget kabinet

Til en høj ende, skræddersyet kabinet kigge på dit vaskerum, tilføj køkkenskabe omkring din vaskemaskine og tørretumbler. Vælg billige kabinetter og opgrader dem med kontrastfarve, lyse vægfarver eller tapet. Fjern hardware-hardware fra bygherrer og udskift dem med brugerdefinerede skuffer. En alsidig og moderne skuffe-stil er baren, der kan tjene som et håndklæde eller hængerestativ.

Hvis du er på et budget, skal du besøge en restaurantforretningsforretnings brugte sektion. Rustfrit arbejdsborde og hylder ville være et godt vaskerum idé og alternativ til indbyggede skabe.

4. Monter din vaskemaskine og tørretumbler kreativt

Hvis du ikke har nok plads til at holde din vaskemaskine og tørretumbler ved siden af ​​hinanden, skal du stable dem lodret. Dette er en god måde at arbejde med mindre rum, mens du stadig har et funktionelt vaskerum.

En anden kreativ måde at montere din vaskemaskine og tørretumbler på er at montere dem fra gulvet. Ved at hæve din vaskemaskine og tørretumbler gøres det lettere på bagsiden ved at fjerne behovet for at bøje sig for at laste og aflæse vaskemaskinen og tørretumbleren. Opret et lagerområde i rummet under vaskemaskinen og tørretumbleren. Nogle producenter af vaskemaskine og tørretumbler tilbyder den ophøjede opbevaringsenhed i den tilhørende apparatets finish.

5. inkorporere masser af opbevaring vaskerum ideer

Væghytter, flydende hylder, kurve og tøjstænger er alle gode opbevaringsmuligheder i et vaskerum.

Sørg for at tilføje et snavset tøjsorteringssystem for at spare tid, når du vasker. En god tommelfingerregel er at have mindst tre snavsede tøjkasser til hvidt, lys og farver eller mørke tøj. At bede alle i husstanden om at sortere deres eget beskidte tøjvask i den rigtige bin sparer tid.

6. Opgrader belysning

Vaskerum besætter ofte mørke eller vinduesløse rum. God belysning er af største vigtighed. Når du lægger underkabinelys eller en stor overhead armatur ikke kun lyser og forstørrer rummet, hjælper god belysning dig med pletter og pletter på vasketøjsprodukter til forbehandling før du vasker. Endnu bedre, tilføj en kombination af belysning, herunder dåse loftslamper, vedhæng og under kabinet belysning som billedet ovenfor.

Smukke lysarmaturer er ikke kun praktiske, men også tilføjer designet af et vaskerum.

7. Tilføj tilbehør, der gemmer væk

Et væg- eller kabinetmonteret drop-down strygebræt er en fantastisk måde at skjule rod på. De fleste designs gemmer ikke kun strygebrættet væk, men har også plads nok til også at opbevare jernet selv.

Et vægmonteret tørrestativ er en anden god mulighed for tørring af luft, som undertøj eller trøjer.

8. Tilføj visuel interesse for mure med mønster

Udover maling, giv dit vaskerum et moderne udseende ved at tilføje visuel interesse for væggene med mønster og tekstur. To gode måder at opnå dette på er:

-Tapet. Vælg et dristigt, moderne mønster i et fugtbestandigt vinylpapir, der er let at tørre ned-Backsplash. Tilføj et high-end backsplash design til dit vaskerum. Mens nogle af de smukkeste backsplash-fliser kan være dyre, behøver et mindre vaskerum slet ikke meget flise

9. Opret et multi-purpose vaskerum

Hvis du har begrænset plads, gør vaskerummet et multi-use rum.Nogle tøjvask ideer til et multi-purpose rum omfatter:

-A håndværk værelse-A mudderum-En udstyr til opbevaring af sportsudstyr-En husholdnings rengøringsmateriel opbevaringsrum

10. Konverter et skab i et vaskerum

Et af de mest succesfulde vaskerum ideer involverer konvertering af en hall, hjemmekontor eller gæsteværelset closet i et vaskerum.

Tilføj masser af hylder og være opmærksom på afklaringer, så dørene kan lukke, når vaskerummet ikke er i brug.

Mange af vores vaskerum ideer er nemme at gøre. Tag et kig på dit vaskeriområde og se hvordan du kan opgradere dine til at organisere og tilføre værdi til dit hjem. Hvad er dine favorit ideer at prøve?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar