10 ideer til vaskerummets vægindretning

Vaskerum er skamfuldt overset rum. Mange gange deler de et formål med en mudroom, en hall closet eller endda køkkenet. Med bunker af tøj og vasketøj er det nemt at lade denne plads falde ved vejen for at dekorere dit hjem. Men hvis dit vaskerum er et behageligt sted at være i, vil du ikke nyde at vaske mere? Med dette i betragtning er væggen et godt sted at starte på grund af muligheder og overkommelighed. Det er også den perfekte udsmykningsløsning til små rum. Tag et kig på disse 10 ideer til tøjvask væg indretning, der vil hjælpe dig med at nyde denne daglige opgave.

Disse tegn er overalt i dag. Påmindelse om en ældre alder, de bringer et sjovt element til noget vaskerum. Uanset om dit vaskeri tegn er enkelt eller fuld af ord, vil du nyde den dristige erklæring, den gør.

Hvis du virkelig vil gå i vintage, skal du kigge efter en vintage plakat, næste gang du er ude i sparsommelighed. Det er udsagnskunst på et budget, der dækker et stort rum og giver noget karakter til dit vaskerum.

For den praktiske dekoratør behøver vægindretningen ikke at være i form af et billede eller en plakat. Hæng et ur, der afspejler stilen i resten af ​​dit hjem, og du vil have en indretning, der er både smuk og praktisk.

Frilly indretning er ikke en dårlig ting, især i et rum, der er mest praktisk. Find nogle yndlingsbilleder eller endda printables online, ram dem og hæng dem i det tomme vaskerums hjørne, der bare har brug for lidt noget.

MoreINSPIRATION
  • Sådan indrettes vaskerummet
  • Fem gode ideer til et omskolet vaskerum
  • 42 Tøjvask Design ideer til at inspirere dig

Der er så mange aspekter at vaskepleje. Brug af nogle vægplads til at vise nogle tøjdiagrammer i dit vaskerum hjælper dig med at dekorere og bedre pleje dit tøj. Det er en gevinst for alle involverede.

Moderne kunst er ikke kun for spisestuen. Har du et yndlingsstykke, at din kærlighed, men din betydelige anden ikke er så vild med? Hæng det i dit vaskerum, hvor du vil se det ofte, men sandsynligvis vil ikke forstyrre din så.

Når du har brug for vægkunst på et budget, skal du blive kreativ med det. Se efter nogle tapetprøver eller indpakningsmaterialer, der gør dit hjerte fladt. Ram dem derefter op for dit vaskerum.

Er du den primære vaskeri vicevært for din familie? Hæng billeder af dem i dit vaskerum for at minde om, hvem du plejer og motivere dig til at gøre det bedste du kan for de dyrebare ansigter.

Så mange gange gør vi vores hus, når vi hellere vil være et andet sted. Hvis du har billeder fra dine rejser, uprintede eller unframed, benyt lejligheden til at vise dem. Ja, selv i vaskerummet hjælper de dig med at dagdrømme om alle de gode tider, du har haft i stedet for hvor du helst ville være.

Nogle gange matcher de ting, der inspirerer os, slet ikke. Da dit vaskerum ikke er normalt på skærmen for alle dine gæster at se, er du velkommen til at oprette en gallerivæg, som du ikke har noget imod at kigge på, mens du vasker og folder. Så er det ligegyldigt hvad dine farver eller fotos er.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar