Lavish Minimalist Residence i Collingwood

Om vinteren er der intet andet, nogen vil hellere gøre end at gå til en himmel udvej. Selvom du ikke er en stor fan af udendørs aktiviteter, kan du stadig have en god tid der. Atmosfæren er bare fantastisk og synspunkterne er normalt spektakulære. Så når du et ønske om at du kunne bo der for evigt. Nogle er heldige nok til at gøre det. Tag for eksempel ejerne af denne dejlige bolig.

Denne smukke moderne bolig ligger i et privat skisportssted i Collingwood og er designet af designere fra Atelier Kastelic Buffey. Det ligner måske ikke meget udefra, men så snart du træder ind, kan du mærke den skønhed, der omgiver dig. Boligen har et minimalistisk indretning, meget moderne og meget stilfuldt. Her kan ejerne nyde og beundre den fantastiske udsigt, mens de slapper af i deres hyggelige luksus hjem.

MoreINSPIRATION
  • Hyggeligt og sofistikeret skisportssted med spektakulær udsigt
  • Et varmt og hyggeligt ophold i Australien
  • Blair Residence ved Bruce Bolander Architect

Boligen har store og åbne rum med trægulve og hvide vægge. Balancen mellem varme og kolde nuancer og tekstur er meget flot i alle værelser. For at skabe en stærk forbindelse med udendørs og for at maksimere skønheden i udsigten, har boligen ekspansive vinduer og glasvægge. Glas er blevet sagsøgt omfattende i dette projekt, og det gør dette sommerhus endnu mere fantastisk.

Hvad er særligt interessant er kontrasten mellem boligens udvendige udseende og indretningen. Når det ses udefra, har det et laderagtigt udseende, og det virker som en relativt beskeden struktur. Du kan forestille dig, at interiøret er varmt og hyggeligt, med træbjælker og træpanelvægge. Interiøret er dog helt anderledes. Alligevel. Det er fantastisk. {Fundet på decoist}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar