Lag Bubble vægur

Det er meget almindeligt nu at have hvide vægge i stedet for at male dem i forskellige farver. Moderne mennesker gør det, fordi hvide vægge er nemmere at male igen og giver dig også indtryk af plads, hvilket er meget vigtigt i de små lejligheder i byen. Men hvide vægge kan være virkelig kedelige, medmindre du vælger at gøre noget og jage monotoni væk. Du kan vælge nogle meget sjove og interessante tilbehør som dette fantastiske Lag Bubble vægur.

Dette ur er meget moderne og har et meget interessant design, skabt af Lorbus. Den er fremstillet af det berømte italienske firma kaldet Diamantini & Domeniconi. Hvad der er virkelig interessant om dette ur er det indviklede mønster af sorte bobler, der omgiver urens arme, alle meget fint omgivet af en hvid træramme, der kommer ind i en interessant kontrast til indersiden.

Alle boblerne i uret mønster skæres forsigtigt af laser, så de er perfekte og runde og ser næsten uvirkelige ud. Den svarte metalgrill er lakeret og er skinnende og flot, mousserende fra stuen eller fra gangen, hvor du end måtte bestemme dig for at placere den for at kunne leve på hjemmedesignet lidt. Varen er nu tilgængelig til online køb for € 174,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar