Fall inspireret blad og græskar væg kroge

Lær hvordan man laver disse blade og græskar vægkroge! Jeg har altid brug for et par gode stabile vægkroge for at holde op med alle mine ting, der akkumuleres rundt om i huset. Disse blade og græskar væg kroge ikke kun se super sød hænge op, men også er nemme at lave. Den appelsinblader og græskar kroge tilføjer en festlig falde flair til dit hjem. Disse kroge ville se godt ud ved at hænge i en indgang eller bare hang over din kommode for at holde nogle smykker og tørklæder.

Hvis du leder efter sjove kroge til at hænge på jakkerne, så kig ikke længere end disse cementblad og græskar kroge! Du kan nemt tilpasse dem med de farver du foretrækker eller endda ændre formen og gøre noget andet! Da det faldt, troede jeg, at et blad og græskar var passende, men valget er op til dig! Fortsæt læsning for at finde ud af, hvordan du laver disse blade og græskar vægkroge.

Materialer til fremstilling af cement blade og græskar vægge kroge:

 • Gips
 • Orange pulveriseret farvestof
 • Silikone mug
 • Væg kroge og skrue
 • Kop / beholder du kan ødelægge (tomme yoghurtbeholdere fungerer godt!)
 • Ske
 • Vand
 • Avis

Instruktioner:

Begynd ved at blande sammen din gips og oransje farvestof i en kop / beholder, du kan ødelægge. Jeg scooped omkring ½ kop gips og omkring 1 spiseskefuld. Bland sammen og bland så i ca. ¼ kop vand. Prøv ikke at overarbejde det ellers vil det begynde at tørre ud.

Hæld gipsblandingen i bunden af ​​din silikoneform. Fyld ikke støbeformen op - vi fyldte vores ca. ¼ af vejen. Lad tørre i 1 time.

MoreINSPIRATION
 • Halloween Pumpkin Air Plant Holders
 • Vores Top Favorite Pumpkin Crafts til dette efterår
 • Lav en træ græskar kurv til efterår

Når din græskar er fuldt tørret, trækker du ud græskar, holder det nedad og hviler det på toppen af ​​din silikoneform, så krogen kan hænge i et af hullets huller, mens du lægger fladt på cementens bagside græskar. Placer din krog så krogen er under græskar, og den del, hvor du fastgør krogen til væggen, stikker ud i græskarens top (se andet billede nedenfor).

Gentag trin 1, bland op endnu et parti gips.Hæld forsigtigt den nye gipsblanding oven på krogen, og sørg for ikke at slå krogen ud af sted. Dæk hele ryggen i et ensartet lag af gips og prøv at glatte det ud så meget som muligt (vi brugte bagsiden af ​​en plastikske). Lad tørre i 1 time.

Når din græskarhage er fuldt tørret, kan du skrue den ind i din væg ved hjælp af en boremaskine og begynde at hænge ting på den!

Har vi fået dig til at gøre dette håndværk ?? Disse vægkroge er enkle at lave, og de ser fantastisk ud på at hænge op! Jeg har et græskar og blad, der hænger op i mit værelse lige nu, og de laver godt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar