DIY Leaf Bowl Votive Candle Holdere

For flere år siden forsøgte jeg et populært Pinterest-projekt, jeg havde set, men jeg lavede nogle få ændringer. Min blade skål viste sig så godt (og er stadig ved at blive brugt), at jeg besluttede at prøve projektet i mindre skala. Disse blade votive holdere ser lækker, men de er stive og vil holde op som hjemmeindretning. Du behøver kun et par forsyninger til at gøre dette smukke dekorative projekt.

Forbrugsvarer brugt:

  • Kunstige blade
  • Mod Podge
  • Lille skål
  • Plastfilm

Trin 1: Dæk skålen med plastfolie. Dette gør det lettere at flytte og tørre skålen senere.

Trin to: Pensel en generøs mængde Mod Podge på den ene side af et kunstigt blad. Placer det på bunden af ​​skålen. Børst mere mod Podge på den anden side af bladet.

MoreINSPIRATION
  • Lav et Faux Metal Leaf Centerpiece til efterår
  • DIY Betonlysholdere
  • 3 måder at opcycle stearinlys til efteråret

Trin tre: Gentag processen fra trin to, og overlappe bladene lidt, når du dækker skålens sider.

Trin fire: Når skålen er dækket med Mod Podged blade, dække det med et andet stykke plastfolie. Træk plastfolien tæt til at holde bladene på plads. Dette forhindrer bladene i at glide af skålen, mens de tørrer. Lad skålen sidde i mindst 12 timer.

Trin fem: Hold plastfolien på bladene, fjern bladene fra skålen, og læg dem nu inde i skålen, du bruger som en form. Du kan se, at yderkanterne tørres, men midten er stadig våd. Fjern forsigtigt det øverste lag plastfolie, så centret kan tørre. Lad bladskålen være inden i plastskålen, så den ikke mister sin form, da den tørrer. Lad det tørre i flere timer.

Trin seks: Tag bladskålen ud af plastskålen ved at løfte det resterende stykke plastfolie. Placer bladskålen udenfor skålen igen, og kontroller overfladen, der stadig har plast på den. Bunden kan stadig være våd. Hvis det er tilfældet, fjern det sidste stykke plastfolie og lad det stå på plastskålen for at tørre helt.

Når bladene er helt tørre, vil skålen være stiv og robust. Denne lille størrelse er perfekt til batteridrevne votive stearinlys. Du kan udfylde dem med ekkerner eller sætte pladskort inde i dem. Hav det sjovt at lave og skabe for efteråret!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar