Lego inspirerede boligmøbler er trendy

Lego er et fænomen, som en person aldrig kan slippe af med i det mindste indtil den tid han er ung, og passionen for Lego berører nu nye højder. Det er ikke kun begrænset til at skabe engang surrealistisk Lego strukturer, men designet er nu gået mainstream med Lego inspirerende hjem møbler.

Der er Lunablocks, som giver Lego form af et sofabord og endda et konsolbord og så er der Lego Lysekrone, som er designet af John Harrington. En anden boligindretning er Lego LED-lampen, som er en ED-belyset akrylbloklampe fra Taiwans 25togo. Lego er noget, der lader et barn udforske sine kreative potentialer og med rette, fortjener temaet at være inspiration til boligindretning.

Lego er altid sjovt, når du er et barn. Og det ville stadig være sjovt, når du er voksen, bortset fra at du ville se dumt at lege med lego stykker. Men der er et alternativ til det, og denne samling kan fortælle alt om det. Disse møbler stykker er alle inspireret af lego stykker. Det er som at bo i et lego hus.

MoreINSPIRATION
  • 10 Lego Crafts Du kan dekorere dit hjem med
  • Sjov Lego bord til både forældre og børn
  • Lego-inspirerede møbler og designs med nostalgisk flair

De er meget farverige og sjove. Jeg kan især lide sofaen og stolen. Hvert stykke er unikt og meget interessant. Det ville gøre dit hjem lykkeligere. Ideelt set vil du kunne inkorporere alle disse stykker i dit hjem. Men hvis det ikke er muligt, er man stadig nok.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar