Libreviral bogreol af Gerardo Mari

Designer Gerardo Mari har skabt denne usædvanlige fritstående collection for Danese Milano. Det er en samling bestående af to fritstående bogreoledesigner. En af dem er højere og ikke bevægelig, mens den anden er udstyret med hjul. Hovedtanken bag dette projekt var at skabe en bogreol, der giver brugeren adgang til stykket fra enhver vinkel. Og resultatet var vellykket. Bogreoleren har en drejemekanisme, der gør det muligt at rotere modulerne. Det er ligesom en solbrilleholder.

MoreINSPIRATION
  • Bi-niveau roterende bogreol
  • Roterende bogreolevæg lavet af genbrugsmaterialer
  • Enkel sort bogreol

Rotationsmekanismen er en rigtig flot detalje, fordi ikke mange bogreoler er så tilgængelige som disse. Normalt bookkasser er svært tilgængelige, og du spilder meget tid, når du søger en bestemt bog. Men med dette geniale roterende system er det lettere. Det kan naturligvis tage mere plads end de sædvanlige monterede hylder eller de suspenderede bogreoler, men det har et interessant og praktisk design, og det er et stort plus.

Disse fritstående bogreoler har en asymmetrisk, men smuk form, der giver dem et originalt udseende. De kommer i forskellige farver. Der er hovedsageligt tre farvetoner, sort, hvid og orange, og de er kombineret på forskellige måder for at få kontrastfuldt udseende. Bogkasserne er lavet af belagt stål, så de er meget holdbare, modstandsdygtige og robuste. Formen af ​​disse bogreoler er enkle men slående. De ville se godt ud i et moderne eller moderne hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar