Life Modern TV Storage Wall Unit af Acerbis International

Væggenheder er oftest lavet af forskellige træsorter som kirsebær, eg eller ahorn. Nogle gange anvendes træfiner også i skabelsen af ​​moderne væggenheder med justerbare hylder. Men bortset fra træ fremstiller man også glas og metal ved fremstilling af væggenheder. Kombinationen af ​​disse elementer giver spektakulære resultater, der er perfekte til de moderne boliger, til opbevaring af både bøger og teknologiske enheder som tv-apparater og andre lignende ting.

MoreINSPIRATION
  • Den modulære Moderne væg enhed af Piero Lessoni
  • Moderne og farverig væg enhed
  • Tosai væggenheden

Her er nogle moderne tv underholdning / opbevaring væggenheder fra Acerbis International i Italien.Livet fra designer Roberto Monsani vises her som et modulært opbevaringsvægsystem, og som en underholdningsvæg enhed med kombinationer af overflader, hylder og skabe meget anderledes i udseende.

stilfulde og stilfulde hylder kan hjælpe dig med at arrangere dine bøger, familiebilleder og omfattende samlinger af dvd'er og cd'er smukt. De asymmetriske arrangementer og kombinationen af ​​farver er flotte, og de små firkanter er de perfekte pletter til at vise små dekorative genstande, der giver et personligt preg til dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar