Lette og luftige indvendige decors af Melissa Collison

I en tidligere artikel præsenterede vi dig en række sofistikerede og dramatiske indretningsarkiver oprettet af Sydney-baserede Melissa Collison. Det var en højdepunkt på den mørke side af hendes kreationer. Nu er det tid til at kigge på den anden side af hendes dekorationer, den lette del af hendes arbejde. Dette er et udvalg af lyse indvendige decors, der har tendens til at være på den modsatte side af hendes andre skabninger.

Disse decors er meget enkle, og det er fordi farverne også har tendens til at diktere stilen. Hvis vi i tilfælde af mørke decors så sofistikerede og dramatiske detaljer, har vi her enkelhed og lysstyrke. En lys interiørindretning skal også være luftig, og derfor skal alle unødvendige detaljer og tilbehør forsvinde. Derfor er den moderne minimalistiske stil meget velegnet i dette tilfælde. Men en talentfuld indretningsdesigner vil oftest vælge en eklektisk blanding.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikeret mørkt interiør decors af Melissa Collison
  • Åbent rum stuer med luftige og stilfulde indvendige decors
  • Sofistikeret interiør decors af Darren Palmer

I disse eksempler kan du se, hvordan moderne og moderne stykker blev kombineret med vintage og rustikke elementer, der resulterede i en meget hyggelig og indbydende indretning. Melissa valgte enkle interiørdesign med lag af tekstur og med et overordnet elegant udseende. Hun tilføjede også glamourøse detaljer, der tilføjer kontrast. Resultatet er en meget frisk, lys, farverig og luftig indretning med en afslappet, men også luksuriøs stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar