Lys Vintage Set fra Moda Collection

Min mor fortalte mig engang, at hun var født i det forkerte århundrede, og hun ville hellere have levet i fortiden, helst i en konge eller dronningens ret tilbage i det syttende eller attende århundrede, da de alle var adelige og optrådte som dem og paladserne var pænt dekoreret med smukke møbler og alt syntes udsøgte. Nå, jeg kan godt lide den periode, eller i det mindste hvad jeg forestiller mig, det var dengang, men jeg nyder også alle faciliteter og komfort i den moderne æra. På en eller anden måde lykkes gutterne fra Moda Collection fra Italien at gøre dette og blande disse to stilarter sammen i deres nye kollektion af møbler kaldet "Light Vintage".

Selv samlingens titel tyder på stilen på sofaer og stole, som de designede og præsenterede der. Møblerne er således vintage, men udtrykket "lys" foran det antyder også de moderne træk ved disse møbler, det faktum, at det tager det bedste i begge stilarter og blander dem sammen i et meget dejligt resultat. Sofaer og stole har fine kurver og indviklet broderi i træ og metal, og de er alle polstret med rig stof.

MoreINSPIRATION
  • Unikke vintage stole af Mel
  • Nice Vintage Pillow Collection med vintage kameraer malet på canvasses
  • Vintage bagage møbler samling at huske gamle tider

Tekstilens struktur og blomstermønsteret samt komforten fra disse sofaer og stole er alle moderne funktioner, og de gør den, der bruger dem, perfekt til at føle sig. Faktisk er alle møbler i denne samling perfekt til et stilfuldt og stilfuldt hus, uanset hvilket værelse du vælger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar