Parring Rå skønhed med slanke design gennem Live-Edge Tables

Levende møbler, uanset hvilken type, er i det væsentlige skulpturelle og unikke og altid skiller sig ud. Det har også en tendens til at se rustik at sammenkoble det med mere moderne decors er nogle gange udfordrende. Endnu en spisebord med levende kant eller sofabord kan muligvis ikke være utilstrækkeligt, uanset hvordan du skar det.

Udnyt bordets unikke form ved planlægningen af ​​indretningen og indretningen af ​​rummet. Denne er cantilevered fra en marmor kogeplade og tjener både som en køkken ø og et elegant spisebord. {Fundet på dwell}.

Et spisebord med levende kant kan muligvis ikke have et perfekt symmetrisk design, og det er denne rå skønhed, der gør den så usædvanlig og værdsat. {Fundet på nakashimawoodworker}.

Et bord lavet af to stykker sat sammen som et puslespil. Designet er helt sikkert unikt og bordet har en rustik allure, som par virkelig godt med dette 18. århundrede hus og dets subtile modernistiske appel.

En live-edge bar introducerer en del organisk charme i dette rum, og de grønne accenter supplerer det pænt. {Fundet på musketrum}.

Denne køkkenø tjener også som en bar. Den har en robust, stabil base og en levende kant valnødplade som bordplade. Kombineret med træloftet og træpanelvæggene er designet spændende, men velafbalanceret. {Fundet på ccs-arkitektur}.

Du kan drage fordel af designet til dine livlige kaffebordsfunktioner og sammenkoble det med en sofa, der også viser de samme slanke kurver. {Image by laurejoliet}.

Det skulpturelle udtryk for et spisebord med levende kant kan forbedres med iøjnefaldende lysarmaturer og en række andre accentelementer, herunder stole rundt om bordet. {Fundet på lainterinteriors}.

Andre har på den anden side spændende og iøjnefaldende former. Denne blev lavet ved hjælp af en cedertræ og hårnål ben.

I nogle tilfælde kan du se de punkter, hvor træstykkerne mødes. Det er et forsætligt udseende, der er beregnet til at fremvise trækornet og den unikke del af stykket. {Found on dorlom}.

Dette spisebord i live-kant blev fremstillet af et bjærget faldet træ. Træet blev formalet til massive plader, og trækornet synes næsten at danne striber, hvorfor bordet var parret med stribede stole. {Fundet på sticksandstones}.

MoreINSPIRATION
  • Live Edge Coffee Tables, der fanger naturens skønhed i deres designs
  • Naturens sjarm fanget i spisebordene til Live-Edge
  • 15 Stilfuld træmøbler og egenskaber med naturlig kant

Mange baneborde er specialdesignede. De kan være lokalfremstillede og kan indeholde alle mulige interessante designs. {Found on brucepalmerllc}.

Levende kanten bordet integrerer rigtig godt i denne indretning. Stolene og lysarmaturen retter opmærksomheden mod dem, så bordet kan passe ind i yndefulde.

Mørkere trætoner har en overdådig, men simpel karakter og kombineret med andre naturlige materialer gør det muligt for naturen at vise sin skønhed indendørs, især hvis hovedstykket er et live-edge bord. {Fundet på dwyer-design}.

Tabellen selv skiller sig ud på egen hånd, men der er også en flok andre iøjnefaldende elementer rundt omkring det, herunder lysekrone, kunst og tapet. {Fundet på masastudio}.

En enkelt live-edge træplade er nok til at lave en one-of-a-kind bar til stuen eller hjemmebiografen. Par det med metal barstole for at skabe kontrast. {Fundet på trgarch}.

Den rustikke natur på bordet gør det muligt at integrere perfekt i dette rum, der også indeholder udsatte træbjælker.

Alle farverne, teksturerne, overfladerne og formerne i denne stue blev smukt udvalgt og parret til at danne en udsøgt balance. {Found on breezegiannasio}.

Et spisebord med levende kant kan suppleres med en levende kantbænk for en sammenhængende og harmonisk indretning i hele, men også for at fremhæve denne særlige detaljer. {Fundet på dybfloden}.

I køkkenet ser et levende bord eller øen rustik ud og vil være en velkommen tillæg, der tilføjer varme til værelset og gør det mere indbydende.

Omgiv et spisebord med levende kontrast med kontrastelementer, blank overflader og mørke farver, men også et par naturlige og økologiske detaljer.

En live-kant desk ville helt sikkert gøre dit hjemmekontor se klassisk og stilfuldt uden at forstyrre den valgte stil til det overordnede design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar