Living Room Idéer - Den ultimative Design Resource Guide

Når du er inde i din hoveddør, er det første værelse, dine gæster og familiemedlemmer sandsynligvis vil støde på, din stue. Du er vært for sammenkomster i din stue, snack på sofaen mens du ser fjernsyn, lytter til børn, træner musikinstrumenter og bare hænger sammen i dette multifunktionelle rum. Den måde, du designer din stue på, kan sætte designets følelse for hele dit hjem. Du kan også ændre din stue indretning på forskellige tidspunkter af året til forskellige ferier og årstider.

Fordi du bruger så meget tid i dine opholdsrum, er fysisk og visuel komfort vigtig. Du behøver dog ikke at gå på kompromis med stil og indretning til fordel for komfort. Faktisk kan du fylde din stue med møbler, der er så funktionelle som det er smukt. På samme måde kan du vælge accent stykker og gulvbelægninger, der også pryder komfort og brugervenlighed.

Et andet vigtigt aspekt at overveje, når du designer dit boligareal, er holdbarhed. På grund af den høje trafik, din stue vil opleve, er det værd at bruge lidt mere på møbler af høj kvalitet og gulvmøbler til at realisere udvidet brug og ikke nødvendigvis konstant reparation, renovering eller rengøring. Vælg stoffer, der er både behagelige og holdbare. Derudover skal du vælge farver, der overgår godt, når du udskriver nye indretningsprodukter hver sæson.

Mere omfattende stueombygningsprojekter kan omfatte strukturelle ændringer. Disse kan omfatte skiftende vinduer og døre, erstatte vægge med loftbjælker for at skabe et åbent koncept og refacere eller udskifte pejse. Hvis dit projekt indeholder disse dybtgående ændringer, skal du undersøge lokale byggekoder og tillade krav. Ændringer, der omfatter el- eller VVS-arbejde, kan kræve at arbejde med en autoriseret professionel under særlige tilladelser. Hvis dit interiør ændrer indflydelse på dit udvendige design, skal du også kontrollere din boligforening for at sikre, at du opholder dig inden for rammerne af reglerne.

Uanset hvor mange måder du bruger dit rum eller hvor mange gange hvert år du ændrer dine tchotchkes, kan du finde levende ideer i samlingen af ​​inspirationsstykker, vi har samlet og delt nedenfor. Fra ultra-formelle til ultra-komfortable, kan din stue blive den blanke skifer, som du introducerer dit hjem design på.

Living Room Centerpiece Ideer

Som med alle de unikke designede værelser i dit hjem, vil du have et omdrejningspunkt for din stue. Dette fokus er, hvor dine øjne straks trækkes, når du kommer ind i lokalet. Uden et kontaktpunkt kan dit værelse føles som en overvældende blanding af dekorative temaer, der hver især konkurrerer med den næste til opmærksomhed.

Et centerpiece er en fantastisk måde at skabe et fokus på i din stue. Livingroom centerpiece ideer kan omfatte blomsterdesign, et udførligt design stykke som et monogram eller en fantastisk pejs. Dine egne møbler kan være en god måde at skabe din stue på. Klassiske designs placerer sædvanligvis sofaer eller sæder langs vægge, hvilket skaber tom plads midt i et rum. I stedet kan du centrere dine siddepladser til at skabe både et godt visuelt og hyggeligt konversationsområde. Vær heller ikke bange for vinkler, når du arrangerer dine møbler. Ofte kan placeringen af ​​stykker på diagonalen ændre hele din stue.

Små Dagligstue Idéer

Maksimere dit boligareal med minimalistisk design, kloge indretningstyper, der får en lille plads til at føles større eller stykker, der tjener flere formål. Når det kommer til små stue ideer, er det fælles tema, at mindre er mere, både i farverne du vælger til dine vægge og de møbler, der fylder rummet. Overdimensionerede møbler kan gøre et allerede lille værelse føles endnu mere trangt og ændre et rum med stor potentiale til et rum, du ikke kan vente med at gå ud af. På samme måde kan alt for vibrerende malingfarver gøre dine vægge ligne som de lukker ind på dit værelse.

I stedet skal du stræbe efter en lys og luftig følelse med mindre eller mere delikate møbler og fremhæve lys og lyse gennem neutrale nuancer, masser af naturligt lys og spejle for at skabe illusion af ekstra plads. Wicker eller Victorian-æra træmøbler kan øjeblikkeligt åbne et lille rum. Lys blues og gule kan gøre et trangt rum til at virke større, og mindre bric-a-brac på dine borde og vægge kan skabe et ryddet og gæstfri design.

Living Room udsmykning ideer

Et geometrisk tæppe i levende farver kan føje interesse til stuen.

Du kan vælge imellem en af ​​to tankeskoler til stuen, der udsmykker ideer - en række stykker, der alle afspejler et samlet tema eller et simpelt design, der kan være baggrunden for indretningstykker, der repræsenterer mange stilarter. For at begynde at designe dit opholdsstue remodel, begynder bogstaveligt fra jorden. Hvis din stue er en del af et meget større åbent konceptrum i dit hjem, kan du vælge en anden form for gulvbelægning, som et områderulle, for at afregne opholdsstuen. På bagsiden af ​​dette design, hvis du har en lille stue, kan en sammenlægning af gulvet med omgivende områder føre til følelsen af ​​et meget større rum.

Udover gulvtype kan du ændre stil og farve på dit gulv for at skabe forskellige følelser. Et levende geometrisk design er en god tilføjelse til et modernistisk rum, mens refinished trægulve kan hælde tilbage til et historisk hjems fortid. Du kan bruge komplementære nuancer mellem dine gulve og vægge for at oprette den overordnede farvepalet.

Living Room Paint Ideer

En dåse af maling er en af ​​de nemmeste, hurtigste og mindst dyre måder at helt ændre udseendet på din stue. To store stue maling ideer omfatter tilføje en accent væg og tilføje tekstur til dine vægge. Hvis din stue mangler et fokuspunkt, eller hvis du vil fremhæve et fokuspunkt yderligere, kan en accentvæg lægge vægt på en bestemt nuance, eller du kan bruge et komplementært design som striber eller to nuancer adskilt af en stolskinne. I et lille rum, hvor en lys tone kan overvælde, kan du stadig indarbejde din yndlingsskygge på en væg, mens de andre har en mere neutral farve. Hvis dine indretningstyper bedst kan beskrives som eklektiske, kan en accentvæg afhente en fælles nuance og gøre hvert element pop.

Teksturerede vægge er også en god måde at ændre følelsen af ​​din stue på. Du kan bruge enten visuel eller fysisk tekstur til at opfylde denne ide. Ved visuel strukturering kan væggen måske have et fjerdesign med kontrastfarve til hovedvæggen. Denne type design er stadig fladt mod væggen og kaldes ofte faux-maleri. Til fysisk strukturering kan dit ultimative design omfatte udseendet af en gipsvæg, en hvirvelvirkning, en middelhavs eller spansk knivstruktur eller næsten enhver anden struktur, som dit sind kan forestille sig. Når du vælger dit rums overordnede design, er teksturering af dine vægge en fantastisk måde at vise det på.

Inspiration

Hvis du kæmper for at finde de bedste stuen ideer til at opdatere dit hjem, skal du bruge vores store bibliotek med design inspirationer til at komme i gang. For eklektiske samlinger, læs om at skabe en unik vintageføde. Når det er tid til at renovere til feriesæsonen, brug vores juledesign ideer til inspiration. Hvis du ikke kan finde ud af, hvor fjernsynet skal placeres, har vi også råd om det. Og glem ikke at kontrollere vores infographic, der giver vejledning om at lægge dine møbler for at maksimere resultaterne. Når du bruger ekstra tid med omtanke planlægning af dit design, bliver din stue det vidunderligt indbydende rum, du vil have det til at være.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar