Loftlejlighed i New York City

Der er gode loftslejligheder, der udelukkende er fremstillet af en lille familie, der ønsker at leve luksuriøst i et minimalt rum. Nogle af lofterne i New York City er virkelig værd, da de opfylder alle behov hos de mulige beboere. Der er et loft i Soho perfekt til et ungt par, der har to børn, der har mørke gulve og mørke perimeter vægge, der forener jordrummet og skaber en dyb kontrast fra sin tagterrasse.

Det er moderne, enkelt og elegant. Det er en interessant kombination mellem de klassiske kolonner, der kan ses i hele huset, og det hjælper med at afgrænse rummet og de moderne funktioner, der anvendes i indretningen. Arkitektur og skønhed, alt på samme sted.

MoreINSPIRATION
  • En chic New York loft med skandinaviske accenter
  • Loft i hjertet af New York City
  • Smuk hems på Berry Street

Det er det perfekte sted for en lille familie. Det er en stor hems, med masser af plads til alle. Der er nogle meget smukke elementer derinde, som stuen som er en meget smuk kombination af farver eller soveværelset, enkel og afslappende. Igen må jeg sige, at jeg kan lide den måde farverne arbejder sammen på. De neutrale toner af brun, sort, beige og hvid suppleres med rødt toner, hvilket skaber et smukt billede. Selvom jeg gerne vil have nogle mere kontrastive elementer. Måske vil nogle grønne også se godt ud. Men det er op til de personer der bor derinde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar