Loft lejlighed beliggende i Bratislava på 12. etage

Normalt når du bor i en lejlighed, er det største problem plads. Hvis du har store værelser, skal du opgive opbevaringsrum. Og hvis du foretrækker den anden vej, vil du altid klage over dine overfyldte værelser. Nå kan du løse dette problem, hvis du ejer noget ekstra rum i det ydre, som en terrasse eller sådan noget. I Bratislava er Slovakiens hovedstad en lejlighed designet af Prag-baseret studio Atelier SAD, som kun undgåede dette store problem ved at skifte nogle værelser og skabe et par optiske illusioner.

Beliggende på 12th etage i en multifunktionel lejlighed bygget i 1998, lejligheden har en 108 m2 opholdsstue og ekstra plads, en 151 m2 terrasse. For at forstørre stuen og for at skabe forbindelse mellem indersiden og ydersiden flyttede designerne køkkenet og udvidede tag og vægge, så de bragte terrassen inde. Resultatet var en minimalistisk lejlighed, et rum hvor ejerne kan nyde tid på et åbent rum, se på de smukke dekorationer eller ved den smukke udsigt udefra.

MoreINSPIRATION
  • Moderne toværelses lejlighed i Bratislava til salg
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Smukt og minimalistisk lejlighed design af Neopolis

For at maksimere pladsen har huset kun få døre til at adskille stuen fra andre levende og underholdende anlæg med grill og træboble. Her er også køkkenet, et lille rum elegant dekoreret med minimalistiske genstande og en sauna i nærheden. Soveværelset er enkelt, men behageligt, ligesom badeværelset, et værelse med masser af lys og hvide overflader. Når jeg ser denne lejlighed, antager jeg, at det passer til et ungt, ikke-konformistisk par, der ikke har brug for så meget intimitet og elsker at tilbringe tid sammen med venner og familie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar