Lola Castejons fortryllende loft

Loftet på billedet er fortryllende gennem hver eneste lille ting, det afslører, men især gennem det faktum, at det tager os til bucolic landskaber. Hvad kan være mere fortryllende end denne følelse? På trods af en bestemt rustik luft er loftet faktisk midt i Madrid. Intet kan sammenlignes med blandingen af ​​stilarter; Uanset om det er en simpel hylde, en ekstra stor gulvlampe, et Kina skab, en romantisk klaverstil eller familie arvebure.

Intet er mere farverigt end det panorama, der tilbydes af salonen; Der er forskellige baggrunde, der imponerer, men det sjove er, at intet er overflødigt, alt passer perfekt.

Lyset, takket være de tre vinduers eksistens, spiller en af ​​de vigtigste dele, og dette giver en varm og behagelig atmosfære, der får dig til at føle sig godt. Det er indlysende, at hvid har prioritet i dette rummelige kosmopolitiske sted med sin en eller anden måde rustik luft med sin overraskende udsmykning, der alle hører til ejerens smag. Terrassen blev omdannet til en hyggelig have, der er perfekt til de øjeblikke, hvor alle familiemedlemmer er hjemme og deler tid sammen.

MoreINSPIRATION
  • Fortryllende London-lejlighed med elegant interiør med moderne accenter
  • Bohemian og feminin loftet
  • Loftlejlighed med rustik charme og rummelig balkon

Den kloge blanding af stykker, de moderne tegninger giver personlighed og alle sammen afslører et originalt hus med forskellige møbler stykker, der berører perfektion takket være farve ensartethed givet af hvid og brun. {Fundet på micasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar