London Barn Conversion konverterer genvundne materialer til god brug

De designstrategier, der bruges til renovering eller omdannelse af et rum til noget andet, er meget forskellige. I hvert tilfælde er der fokus på noget andet, og de strategier, der bruges til at opnå det ønskede resultat, er forskellige fra andre projekter. Det gamle parti låven er et godt eksempel.

Bygningen er beliggende i London, og dens omdannelse til et moderne hjem begyndte i september 2012. Det var et projekt af Liddicoat & Goldhill, som sluttede i december 2014. Den arkitektur og designstudio, vi netop nævnte, blev grundlagt i 2011 og har været modtager af talrige prestigefyldte priser, der udstilles og offentliggøres i Storbritannien og i udlandet.

Dette var ikke en typisk låvekonvertering i den forstand, at selv om transformationen var dramatisk, vælger den valgte stil og de materialer, der anvendes i processen, ikke meget. Faktisk var alt meningen at genoplive ladeens oprindelige karakter.

Klienterne, en mode og en digital designer, var også samlere af bjærgede og arkitektoniske artefakter og materialer, hvoraf en del ønskede at medtage i deres nye hjem. Udfordringen for arkitekterne var at kombinere de originale låvefragmenter med disse fundne materialer og for at få dem alle til at se naturligt ud.

Omdannelsen af ​​denne 1700-tallet stald og stalde fokuserede på den kreative genanvendelse af de eksisterende mængder og på at skabe en behagelig og velkendt atmosfære. I de første faser af projektet blev der ikke givet opmærksomheden til specifikke rum og funktioner, men snarere til strukturen som helhed.

Som led i omdannelsen arkiverede arkitekterne kombineret materialer med højteknologiske elementer. Laden har en jordkilde varmepumpe, der tager sig af indbyggernes opvarmning og varmt vand behov. Genanvendte lysarmaturer blev kombineret med LED-lamper og et sikkerhedssystem blev installeret. Alle disse detaljer forvandlede låven til et behageligt hjem uden at ødelægge sin charme.

MoreINSPIRATION
  • Meget Chic Lader Renoveret Med Leftover Materialer
  • Gamle laden bliver et moderne kontor efter at have afsløret dets potentiale
  • Barn blev til et moderne hjem i Surrey, England

Massive isolerede skodder, der minder om de typiske stalddøre, blev installeret, deres rolle er at øge sikkerhed og beskyttelse, men også at gøre det lettere at integrere strukturen i omgivelserne.

Store vinduer åbner de sociale områder til udsigten og udendørs arealer, samtidig med at det giver rigeligt naturligt lys. Østfasaden har en hangardør, der skaber en baldakin over spisestue / dæk.

Fordi den oprindelige grønne egramme var i dårlig form, måtte det hele skilles ad. Men i stedet for at erstatte det med nyt træ blev det repareret og geninstalleret. Men tømmerrammen er hovedsageligt kosmetisk. Et ståleksoskelet giver strukturens stabilitet og holdbarhed.

Det indre rum blev omorganiseret og helt omdesignet, men det nye udseende er helt sikkert synkroniseret med alt andet. Et mezzaninniveau blev tilsat til hovedvolumenet. Det er hvor de sovende områder og deres badeværelser er placeret nu.

En interessant kombination mellem en kegleformet murstenskorre og en ståltrådtrappe, der er pakket rundt om den, understøtter mezzaninen i et hjørne. I bunden af ​​det opvarmer en åben pejs atmosfæren i stuerne. Denne hybridanordning er kernen i stallets indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar