Long And Narrow Apartment Gets A Fresh Remodel I Tel Aviv

Denne lejlighedskompleks er beliggende i Tel Aviv, Israel. Hvis det ser gammelt ud, er det fordi det er. Strukturen er en bevaringsopført bygning, hvilket betyder, at der er begrænsninger og restriktioner, der vedrører, hvad der kan eller ikke kan ændres, renoveres eller redesignes om det og rummene indeni. Vi viser dig en af ​​lejlighederne i dette kompleks. Det måler 93 kvadratmeter i alt, og det er blevet ombygget i 2017 af XS Studio for Compact Design.

Lejligheden, selv om den er temmelig rummelig i teorien, er lang og smal og med alle begrænsninger skal layoutet bevares. Dens ejere ønskede en rummelig stue og et sæt indbydende og praktiske værelser. Den 9 meter lange korridor forbinder alle disse rum og er et vigtigt element i lejlighedens struktur, ikke kun på grund af sin usædvanligt store størrelse, men også på grund af dens afgørende rolle. Når det er sagt, sørgede designerne for at give et koldt udseende og få det til at se lyst til trods for dets nærhed. Hvid er den vigtigste farve, der bruges på vægge og lofter, og det gælder ikke kun for korridoren, men for hele lejligheden.

MoreINSPIRATION
  • Apartment Remodel fjerner vægge til gavn for en lys og åben layout
  • Moderne lejlighed bringer japansk skønhed til Tel Aviv
  • Bright, Cozy And Fresh Apartment I Beograd

De udsatte murvægge, der kan ses i stort set alle områder af lejligheden, bevarer bygningens historie og blander værelser med en rustik industriel karakter. Vi kan godt lide den enkelhed, der dominerer hele lejligheden, herunder soveværelserne. Men det betyder ikke, at de mangler charme eller trøst. Disse kommer fra de små ting som de indrammede billeder på væggene eller de hyggelige kroge og træmøbler. Korridoren er godt oplyst og uigennemsigtig glasdør lader noget af det kunstige lys komme ind i nogle af de andre rum.

Et af soveværelserne er delt af tvillinger og har en divider, der adskiller den i to forskellige zoner. Overraskende måler hele rummet kun 14 kvadratmeter på tværs af. Køjesenge gemmer gulvplads og gør rummet også særligt hyggeligt. Soveværelserne er generelt små og små med hensyn til møbler og dekorationer. Dette gør det muligt for stuen at være rummelig, hvilket var et af kravene fra ejerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar