Sådan får du det bedste ud i dit boligindretning ved hjælp af spejle

I verden af ​​interiørdesign og indretning anses spejle for at være temmelig ligner kunstværker i den forstand, at de forbedrer indretningen af ​​rummet på en unik måde. Lange spejle, runde spejle, overdimensionerede spejle og alle andre typer kan blive dekorative genstande og endda kontaktpunkter i vores indretninger. Spejle er ret enkle og ligefrem, men det betyder ikke, at nogen kan lykkes, når de udsmykes med dem. Det er ret nemt at overdrive det eller at mislykkes i at skabe den ønskede effekt.

Brug af store og lange spejle i små og små værelser er en god ide, det er en fantastisk måde at skabe illusionen på et større rum og en måde at tilføje dybde på et værelse. Spejle generelt er beregnet til at afspejle lys og at åbne rum fra et æstetisk og rumligt synspunkt. De bruges ofte som et middel til at forbedre en enkel indretning og tilføje glamour til forskellige typer miljøer.

Det er vigtigt ikke at organisere og vise spejle på en tilfældig måde. Det er bedst at sikre, at de afspejler noget relevant, såsom en smuk udsigt, et godt stykke kunstværk eller lyset, der kommer gennem et vindue. På samme måde kan du også bruge spejle til at afspejle lyset af et stearinlys, en sconce, en pendant lampe eller endda en lysekrone. Det handler om placeringen af ​​spejlet, så du skal være strategisk i denne forstand.

Det kunne også være interessant at lave et spejl i et rums brændpunkt. Endnu en gang handler det om placeringen, selv om størrelse, form og stil også betyder noget. For at skabe en afslappet effekt, hvil et spejl mod en væg eller lad det læne sig på et møbel. Du kan også få et fritstående spejl, som du kan placere hvor som helst du vil have uden behov for ekstra support.

MoreINSPIRATION
  • Forstørre dit værelse med stand-alone spejle
  • Åbning af dit interiør med inspirerende spejle
  • 5 badeværelser til to med store spejle

Som vi sagde før, er det nemt at gå overbord, når vi dekorerer med spejle, især i værelser, der ikke virkelig kræver dem som køkkenet eller soveværelset. Tage i betragtning hvor praktisk eller smigrende at have et spejl her ville være. For eksempel ville en spejlet backplash udgøre problemer på grund af vandmærkerne og vedligeholdelsen generelt. Hvad angår soveværelset, bør spejlet ikke vende mod sengen, medmindre du virkelig kan lide den måde du ser om morgenen.

Nogle sammenhænge synes ideelle til spejle. Et eksempel kan være en smal gang eller en trappe korridor. Et eller flere spejle ville lyse op i rummet, så det virker bredere og større. Selvfølgelig kan forskellige typer spejle bruges på forskellige måder og til forskellige typer rum. Et overdimensioneret spejl er et rum som f.eks. Stuen eller spisepladsen har en effekt, der ligner en stor kunstart.

Spejle kan bruges i alle rum i huset, og i hvert tilfælde skal der tages hensyn til et specielt sæt detaljer. På badeværelset har f.eks. Spejle også en praktisk side, så de skal placeres i en behagelig højde, og lyset skal falde i smigrende vinkel. Entryways har også brug for spejle. De lader os lave en endelig checkup inden de forlader huset. Resten af ​​værelserne bruger spejle som primært dekorative elementer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar