Langt smukt hus i Sverige

Widlund House er beliggende i Sandvik, Öland, Sverige. Det er et meget smukt eksempel på skandinavisk enkelhed. Huset er designet af Claesson Koivisto Rune. Ydersiden af ​​huset er hvidt og facaden er meget enkel, med kun få asymmetriske linjer med til at bedrage øjet. Bygningen har en meget enkel geometrisk form med rene linjer og retvinkler.

Det indre af huset er også meget enkelt og lyst. Huset er indgivet med naturligt lys gennem de store vinduer. Den ene side af huset er helt gennemsigtig og har gulv-til-loft glasvægge. Det er et element, der skaber en stærk sammenhæng mellem indendørs og udendørs områder. Samtidig giver det også masser af naturligt lys og giver brugerne mulighed for at beundre den ekspansive udsigt over det omkringliggende landskab.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Simpelt og moderne hus af Javier Artadi
  • Moderne BC House i Monterrey

Widlund House ligger på østkysten af ​​Østersøen. Det er en usædvanlig struktur, der skiller sig ud med sin enkelhed. Det er faktisk en hvid betonkasse sidder midt på siden. Interiøret er funktionelt opdelt i private og sociale områder. Der er et privat to-etagers soveværelsesmængde på bagsiden af ​​huset og en social dobbelt-loft-højde plads foran. For at opnå perfekt præcision og farve har arkitekterne, der designet huset, brugt præfabrikeret beton, ikke et meget almindeligt valg til sådanne projekter. Huset har en smuk geometri og en meget charmerende plainness, der gør det enkelt, men meget stilfuldt. {Fundet på samtidige}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar