Los Feliz Moderne Residence i Los Angeles

Denne moderne skønhed er en stilfuld bopæl beliggende i Los Angeles, Californien, USA. Huset var et projekt udviklet af Techentin Buckingham Architecture, Inc. Som du kan se, er boligen temmelig enkel og har et moderne design. Linjerne er klare, og arkitekturen er minimalistisk, men stadig iøjnefaldende.

At bygge et hus i Los Angeles er ikke så nemt som det kunne være i andre byer. Her er omkostningerne normalt større. Fundamentet selv koster nogle gange op til 20% -25% af projektets samlede omkostninger. Hvis du vil undgå denne ulejlighed, ville det være en god idé at bruge grundlaget for et allerede eksisterende hus. Det er tilfældet for denne særlige bolig. Huset blev bygget på strukturen af ​​et andet hus, der allerede var på stedet. Alt andet er nyt og moderne. Den eksisterende struktur blev omdesignet og en tredje etage blev også tilføjet til huset.

MoreINSPIRATION
  • Et bemærkelsesværdigt restaureret Los Angeles Residence
  • Moderne Brentwood Residence i Los Angeles, Californien
  • Jacobson Residence i Los Angeles Gør Eco Buffs

Værelserne blev omorganiseret og omdefineret. Disse rum er opbygget i livsrum, som er soveværelserne og stuerne, arbejdsområderne, der består af f.eks. Hjemmekontor, køkkenet som en enkelt enhed, den indbyggede pool badeværelse og sidst, men ikke mindst underjordiske støtterum. Derudover er der også en løs-slung, et rum designet til opbevaring og selvfølgelig udendørsområdet. {Fundet på archdaily og billeder af Eric Staudenmeier}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar