Dejligt tilbehør du kan købe under 100 dollars

Her er vi som lovet med en anden fredagstop med 10 tilbehør, du kan købe til dit hjem, og som kan købes for mindre end $ 100. Lad os tage et kig på denne uges valg.

1. Greenbo Railing Planter - 27,95 dollar

Vores første punkt i toppen er denne meget praktiske og funktionelle planter. Normalt er det frustrerende at finde et godt sted for planterne, fordi de altid skal sidde på noget fladt. Nå, ikke mere. Greenbo railing planterne giver dig mulighed for at placere dine planter over enhver formet rækværk uden behov for nogen tilpasninger. Det er en praktisk og innovativ løsning, meget nyttig i byområder. Planterne kommer i mange farver, og de kan købes til $ 27,95 hver.

2. Skjul Floating Bookshelves - $ 13.50

En meget enkel og innovativ løsning til de tidspunkter, hvor du har brug for ekstra lagerplads til bøger eller andre små ting, men du har ikke meget gulvplads. Disse simple hylder er meget praktiske og funktionelle, og når de er fyldt med bøger, bliver de i princippet usynlige. Dine bøger synes at være flydende i luften uden nogen støtte. Hylderne leveres i to størrelser, små og store, og de fås i enten sølv eller hvid. Du kan købe dem til 13,50 dollar.

3. Hookaboo Multi-hook - $ 30

Et andet simpelt og godt tilbehør til ethvert hjem er dette smarte vægmonterede multi-krogstativ. Det er meget simpelt, og det bedste er, at kroge ikke kommer ind i nogen, når de ikke bruges, fordi de skal vendes ned for at blive brugt. Det er en meget bekvem løsning, og det er et emne, der tager meget lidt plads og kan placeres næsten overalt. Tilgængelig for $ 30.

4. Antikmarked Wall Clock - $ 80

Antikviteter er store, og de ser godt ud i enhver indretning. Dette antikke vægur er særligt attraktivt på grund af dets venlige look. Det er lavet af sammensatte træplader og metalhænder, og det ville gøre en meget flot vintage tilføjelse til en stue eller et soveværelse for eksempel. Dimensionerne af uret er 24,5 "X 17X1.75, og det kan købes for $ 80.

5. Carpenter pool lampe - Eur 54,62 ($ 75)

MoreINSPIRATION
  • Fredag ​​tilbehør under 100 dollars du har råd til
  • Denne fredags top 10 dejlige tilbehør til hjemmet
  • Gå grøn: 10 tilbehør og møbler stykker til et frisk udseende

Siden tidligere snakker vi meget om praktiske ting til hjemmet, her er et andet stykke, der kan tilføjes til listen. Det er en bordlampe, hvilken type lampe der kan bruges til en lang række aktiviteter, og det vil altid få jobbet gjort. Det er lavet med en stålskygge med koldt håndtag og base med en højglansbrite blå pulverlaksfinish og det måler 6,75 "dia.x32" H. Lampen er tilgængelig i blå eller grå, og den kan købes til EUR 54,62 ($ 75).

6. Big Joe Bean Bag Chair - $ 29

Bean taske stol plejede at være meget populær for et stykke tid siden. Når du tænker på det, kan den slags komfort, som disse stole tilbyder, ikke gå ud af mode, så her er de mere elegante og stilfulde end nogensinde. Denne stol blev lavet med den hårde, pletbestandige, let rengjorte og vandtætte SmartMax Ballistic Fabric, og den er fyldt med UltimaX Bean, der er i overensstemmelse med brugerens krop. Dimensionerne er 25,0 x 32,0 x 33,0 og det koster $ 29.

7. Bloom Snug - $ 40

Nu noget til babyer. Friske forældre ved, hvor svært det kan være nogle gange at tilfredsstille babyerne, især når man ikke ved hvad de vil have. Her er noget, der giver dig mulighed for at tage en pause, mens din baby sidder komfortabelt i denne hyggelige stol. Emnet er designet til nyfødte i 12 måneder, det er blødt og behageligt, og det kan købes til $ 40.

8. Terra Luna Vævet Område Tæppe, Creme og Sort - $ 89.00- $ 179.00

Her er noget, som ethvert hjem har brug for, især nu, når det er koldt udenfor og dermed mindre hyggeligt inde. Denne smukke tæppe er specielt elegant på grund af sine enkle og alligevel iøjnefaldende udskrifter. Farvekombinationen er også meget smuk og alsidig. Tæppet fås i to størrelser, 5'3 "x 7'6" og 7'10 "x 10'6". Det er elegant, nemt at rengøre og også ret billigt. Du kan købe den til $ 89,00- $ 179,00, i henhold til størrelsen.

9. Lys Boxwood Krans - EUR 53,87 ($ 74)

Her er en flot udsmykning, der kan være meget praktisk, især nu siden Thanksgiving er kommet nærmere og nærmere. Denne smukke krans er lavet med glødelamper og rige grønne blade. Det måler 20 "i diameter, og det kan bruges både indendørs og udendørs år efter år. Andre designs er også tilgængelige. Denne festlige dekoration kan købes til EUR 53,87 ($ 74).

10. Antikke kviksølvglas søjleholdere - EUR14,84 - EUR38,26 ($ 20,4 - $ 52,6)

En anden smuk dekoration, denne gang lidt mere alsidig. Disse elegante lysestager kan hjælpe med at skabe enten en dramatisk skærm eller en romantisk atmosfære. De ville også lave en god dekoration til Thanksgiving. De kommer i 4 størrelser: små, mellemstore, store og ekstra store, og de er lavet af blæst glas med en antik finish.Priserne varierer mellem EUR 14,84 - EUR38,26 ($ 20,4 - $ 52,6), alt efter størrelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar