Dejlige DIY Outdoor Cake Stand

Min mand som mange af os elsker slik og i dag bad han om at lave en kage. Hans ønske fik mig til at tænke på denne dejlige DIY Outdoor Cake Stand. Du kan dekorere dit udendørs rum med dette rustikke møbel, som passer perfekt til de naturlige omgivelser.

Her er de materialer, du har brug for denne DIY Outdoor Cake Stand: en tværskåret træplade (rund eller oval), et tværsnit af et træben (Sørg for at toppen og bunden er parallelle), Titebond Ultimate wood lim (eller lignende ekstra stærkt trælim), en stor træklemme. Tag din træplanteafsnit og tør den afskårne overflade ren. Sæt en generøs mængde ekstra stærkt trælim på overfladen.

MoreINSPIRATION
  • DIY rustikke træ kage stativ
  • DIY Moderne Cake Stand
  • 5 DIY kage stativ du kan gøre med træ logs og skiver

Placer lemmen i midten af ​​bagsiden din træplade og tryk godt ned. Tør overskydende lim ud med en ren, fugtig klud.

Placer de to sammenføjede stykker i en træklemme og lad dem tørre i mindst en time. Hvis du ikke har en træklemme, kan du stable nogle få tunge bøger oven på din piedestal, indtil den er tør.

Brug dine piedestaler til at vise kager og desserter eller bruge som base for et centerpiece. Hvis du ønsker at placere mad direkte på træoverfladen, skal du først pålægge den med en fødevaresikker træforsegler. Hvis du gerne vil holde træet det er naturlig farve, læg et stykke pergamentpapir under din kage eller dessert. {Fundet på oncewed}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar