Dejlige familiehus ved Studio Pha

Prag-baserede Studio Pha har skabt et vidunderligt hus i Klokočná, en scenisk landsby i Prag-Øst-distriktet. Sørg for, at de har et nemt sted at arbejde med, arkitekterne designet dette dejlige hus som et effektivt, moderne hjem, der vil give sine indbyggere det liv, de fortjener.

Huset har en unik og klar charme, forskellig fra i dag boliger. Arkitekterne valgte et design, der er et moderne fænomen i sig selv og tilbyder huset en traditionel, men alligevel smuk og interessant kant. Dette elegante hjem har en gammeldags stenet sti og er omgivet af en dejlig grøn have. Desuden forstærker trædækket den traditionelle stemning, samtidig med at kunderne får mulighed for at læne sig tilbage, slappe af og nyde solen udenfor.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familie Hus i Klokočná, Prag
  • Dejligt hus i Chile af HLPS
  • Det perfekte eksempel på et moderne hus fra Damilano Studio Architects

Interiøret præsenterer et slankt, rent design, der viser alle elementerne. Det tilbyder dig en åben planløsning, spisestue og køkken. Opholdsstuen har en smuk pejs, der er omdrejningspunktet i rummet og giver også en hyggelig atmosfære til rummet. Selv om interiøret forbedrer den rustikke, traditionelle stemning, præsenterer køkkenet nogle moderne multifunktionelle og multitasking rustfrit stål apparater.

Studio Pha har gjort et fantastisk arbejde. De komfortable møbler kompletter huset og giver det en moderne stil, samtidig med at huset giver en rigtig attraktiv niche.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar