Dejlige Holiday Residence, der har en moderne konstruktion

Dette dejlige feriehus ligger i Yallingup, Australien, og det er en meget smuk og moderne bygning. Det var et projekt designet af Wright Feldhusen Architects. Byggeprocessen blev afsluttet i 2011, da huset også blev klar til at blive brugt for første gang.

Klienterne anmodede om en feriebolig for deres udvidede familie, et sted hvor de alle ville kunne gå i ferier og tilbringe tid sammen, have det sjovt og slappe af. Huset sidder på et meget smukt sted, der giver en spektakulær udsigt over Injidup Beach og havet. Der har været nogle strenge regler pålagt af Busselton-rådet. Ingen del af bygningen fik lov at være højere end 4 meter over det naturlige grundniveau. Arkitekterne skulle tilpasse deres ideer til disse regler og endte med at skabe en lav, enkeltstående bolig.

MoreINSPIRATION
  • Havudsigt Single Family Residence
  • Ferie tilbagetog for et Wellington par og deres 3 børn
  • OZ bopæl for et ungt par med to børn

Injidup Residence har flere soveværelser beliggende i separate zoner for at isolere de små børn fra de støjende områder. Rummet er opdelt i to volumener eller vinger, der er mere udtænkt i rum. Der er flere eksterne rum som f.eks. Opholdsområder og terrasser, der også kan bruges i løbet af dagen. De vigtigste eksterne beboelsesområder er beliggende på den nordøstlige side og har en smuk udsigt over havet og samtidig beskyttet mod brisen. {Fundet archdaily og billeder af Patrick Bingham-Hall}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar