Dejlig terrasse stol ved Kaare Bækgaard

Vi ved alle, at de fleste mennesker elsker at bruge så meget tid som de har udenfor. For dem, der har en have og mulighed for at tilbringe dine morgener og aftener med en god kop kaffe, vil vi gerne vise dig en fantastisk stol.

Dagens inspirerede arbejde er en utrolig terrasse stol, der kunne være præcis, hvad du havde brug for til dit hjem. Designet af Kaare Bækgaard er dette unikke stykke et forsøg på at gå ud over reglerne eller definere en ny konvention. Selv om det ser ud, som du ville have forventet det, som en enkel og behagelig stol, har den også noget andet om det. Stolen har belysning indbygget i det, så det skaber en god stemning for dig og dine gæster.

MoreINSPIRATION
  • Den usædvanligt komfortable Sacco Chair
  • Holdbar Sunderö Deck Chair
  • Elegant og afslappende 128 Lounge stol fra De La Espada

Hovedparten af ​​stolen er rotationsstøbt i polyethylen med en base af rustfrit stål og kræver lidt vedligeholdelse. Alt du skal gøre er at vaske det nu og da. Bortset fra dette behøver du ikke gøre noget, bare slappe af og nyd. Hvad mere er, disse sjove stole kommer også i forskellige farver. Uanset om du kan lide noget simpelt og elegant eller fed og kreativ, kan du helt sikkert opgradere din terrasse.

Den lysende stol er et vidunderligt stykke at føje til dit hjem. Det er slankt, simpelt og ser meget behageligt ud, det kan være din fremtidige partys hovedattraktion.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar