Dejlig Vintage Candy-lignende Køkken Design af Jennifer Hayslip

Lille piger elsker lyserød farve, og de har altid drømt om et smukt værelse, der ligner en prinsesse 'en. Deres sødme, uskyld og ømhed afspejles af de sarte materialer, der anvendes eller de smukke kombinationer af glædelige farver, der er blevet valgt.

Jennifer Hayslip er forelsket i disse typer indretninger, der sender dig til ideen om romantisk og vintage atmosfære. Hver gang hun forsøger at renovere sit køkken og spisestue, opdages nye kombinationer af farver og vintagegenstande, der hjælper hende med at få den romantiske og vintage atmosfære, hun søger.

MoreINSPIRATION
  • Sød som Candy: Tilsæt en Pastapast til dit Køkken
  • Vintage køkken design fra Marchi Group
  • Smukke Pink Badeværelse Idéer til Valentinsdag ved Laufen

Her er det et af hendes ideer, hvor hun forsøgte at gøre det samme. Hun købte nogle antikke møbler, som hun har restaureret, tilføjer nogle sjove og søde detaljer som de organiske gardiner lavet af håndklæder, den rosa telefon, den lyserøde lampe eller det rosa ur med kager og hendes køkken- og spisestue blev så søde som et slik . Du kan mærke det glædelige prikkemotiv eller de små figurer af dyr, der også vises i disse områder.

Hvis du føler dig lidt forvirret eller vred her, kan du finde et dejligt, sødt og glædeligt sted, der helt sikkert munter dig op og kan hjælpe dig med at finde dit rolige og godt humør. {Fundet på sweeteyecandycreations}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar