Luksuriøst og kunstnerisk Daniel Hotel i Wien

Dette hotel er fundet på Yatzer, Daniel Vienna, et luksuriøst og kunstnerisk hotel beliggende på (Landstraßer Gürtel 5, 1030 Wien, Østrig. Det er en moderne og ny tilføjelse til byen, der adresserer til nutidens rejsende, der foretrækker at rejse lys. et enkelt og afslappet design, ukompliceret og alligevel luksuriøst. Hotellet ligger i nærheden af ​​"Schloss Belvedere" og kun få skridt fra det nye hovedbanegård og hovedbanegården i Wien. Det ligger også tæt på andre nærliggende attraktioner såsom University of Vienna Botanical Haver samt den verdensberømte Schweizer Garten. Gæsterne kan slappe af på hotellet og også besøge denne historiske by.

Som ejeren af ​​dette hotel har bemærket, overdrevne gæstfrihed og pompøse designs er unødvendige, især for den moderne rejsende. Hvad folk vil have, er enkelhed og et sted, hvor de kan føle sig komfortable og velkomne. Som et resultat, tilbyder Daniel Hotel 115 værelser på størrelse etager. De har alle queen size senge og tilbyder smuk udsigt over byen. Alle værelser er ikke-ryger, og de har alle W-LAN, a / c, tv, radio, telefon og store "Raindance" brusere i badeværelserne.

MoreINSPIRATION
  • Det luksuriøse St. Regis hotel i Mexico City
  • Den luksuriøse pyramide Raffles Dubai Hotel
  • Det luksuriøse Bequia Beach Hotel

For dem, der ønsker at udforske byen, tilbyder hotellet Vespas og cykler til udlejning. Dette er ikke et typisk hotel. Det er et sted hvor du kan slappe af og hvor du kan føle dig velkommen og komfortabel. Hotellets moderne 1960-arkitektur lover en uforglemmelig oplevelse. For at gøre gæsten mere komfortabel er receptionen og lobbyen designet som et loft. Værelserne er alle meget smukke og visningerne er vidunderlige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar