Luksuriøs Cocoon Hammock

Sommeren er allerede her, og det betyder, at folk forsøger at bruge så meget tid udenfor som muligt. Det er godt at drage fordel af det dejlige vejr og slappe af udenfor. Du har masser af tid til at blive inde om vinteren. Så til afslappende og behagelige øjeblikke udendørs tilbyder Henry Halls Designs dig dette utrolige hængekøje design.

Det er en meget smuk og luksuriøs struktur kaldet Cocoon Hammock. Det har en terrasse base, en Teak træ ramme og elektropolerede rustfrit stål komponenter. Så det er et meget slidstærkt og elastisk stykke. Men mere end det er det en utrolig behagelig og afslappende struktur, hvor du kan tilbringe mange afslappende øjeblikke, læse en bog eller bare meditere, måske endda tage en lur.

Denne hængekøje er nem at montere, og den passer perfekt i en baggård for eksempel. Det er det perfekte stykke for dem, der nyder at bruge tid udenfor. Det har et stofdæksel, så solen ikke forstyrrer dig. Trærammen kommer i naturlige toner, og stofdelene er også stille og neutrale med hensyn til farve. For et mere sjovt look kan du tilføje farverige puder. Gør din sommer smukkere end den allerede er med denne luksuriøse og flotte hængekøje. Den komfort det giver er utroligt. Du vil ikke fortryde dit valg. Bare vær forberedt på at vente i kø for din tur, fordi alle vil prøve det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar