Det luksuriøse Conrad Koh Samui Resort i Thailand

Conrad Koh Samui er et smukt feriested beliggende på øen Koh Samui, Bangkok, Thailand. Det tilbyder en række villaer med udsigt over havet og en række bekvemmeligheder med det formål at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Den udvej er et sted ikke kun for afslapning, men også for erhvervslivet. Her bliver forretningen fornøjelse. Feriestedet har i alt 80 private villaer. Det tilbyder 80 luksuriøse værelser og et mødelokale med plads til 60 personer.

Villaerne har et moderne design skabt ved hjælp af traditionelle thailandske materialer. De har hver især marmorbadeværelse med overdimensionerede badekar samt en privat infinitypool, der vender mod solnedgangen. Hvis du vil have noget endnu mere luksuriøst, kan udvej også tilbyde Royal Oceanview Pool Villa. Der er store indendørs og udendørs opholdsområder samt et privat massagerum med havudsigt. Udvej har også 5 restauranter, hvor gæsterne kan nyde god mad og moderne thailandske retter samt vine fra den private kælder.

MoreINSPIRATION
  • Kamalaya Koh Samui - et lille stykke paraside i Thailand
  • Udsøgt W Retreat Koh Samui i Thailand
  • Eksotiske Conrad Bali Resort i Indonesien

Denne smukke udvej tilbyder desuden et spa, der gør det til et komplet wellness destination. Rummet ligger på en klippe, på det højeste punkt af byen. Det omfatter 10 behandlingsrum og et privat dæk, en varm spa-pool og et udendørs opholdsområde. Conrad Koh Samui Resort tilbyder dig en unik oplevelse. Du kan fuldt ud udnytte din ferie ved at beundre vandfaldet og besøge National Marine Park og andre attraktioner. Feriestedet tilbyder et businesscenter, et fitnesscenter, en indendørs sauna, en børneklub, en lounge / bar, et mødelokale, private pools, fem restauranter og dermed et godt sted at tilbringe ferien.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar