Luksuriøst hus på Punta Pierdas

Det næste hus er et af de mange eksempler på luksuriøse huse bygget på stranden. Men hvert hus har det charme og hver enkelt er fantastisk ved sin særlige stil og originale brug. Dette hus er beliggende nær Punta Piedras stranden i Punta Del Este, Uruguay. Byggeriets areal er 302 kvm og de associerede arkitekter, der har designet dette fantastiske hus, er Federico Rodriguez, Domingo Miranda, Florencia Rodriguez og Florencia Rippa.

Huset blev færdigt i 2009. På grund af sin arkitektur kan huset også bruges som et personlig sommerhus, til din familie og venner eller kan lejes som en høj klasse pension. Huset har to etager forbundet med et terrasse overgangsareal. Stueetagen har tre soveværelser med et moderne og luksuriøst design. Første sal er bestemt til socialisering. Dette er et mere gennemsigtigt socialt område med en smuk havudsigt. På denne etage kan du se nogle pergolaer, der minder om udendørsforholdene. Også på denne øverste etage har huset et serviceområde gemt udefra med en tung blokfacade.

MoreINSPIRATION
  • To-etagers hus La Punta i Mexico
  • Seven-værelses palæ i Punta del Este til salg
  • Luksuriøs bolig ved Zoltan E. Pali fra 1654 Blue Jay Way

Ejeren af ​​dette hus er en heldig, ikke kun for det utrolige design og for husets luxembourgske, men også for den fantastiske udsigt, han kan beundre. Huset ligger på et vildt naturområde nær Punta Piersa-stranden, næsten isoleret fra resten af ​​feriestedet. Ejendommen har også en privat have og terrasse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar