Luksuriøst hus med havudsigt af MPR Design Group

Når du ser et hjem, du kan lide, er det svært ikke at sammenligne og kontrastere med andre huse, som du også kunne lide og endda med dit eget hus. Ved at se Vaucluse House af MPR Design Group, gør du det samme. Hvordan kunne nogen ikke lide et 4-niveau luksus hus, der giver den mest ekspansive udsigt over havnen? Temmeligt svært, right?

Beliggende i Sydney, New South Wales, Australien, følger det begrebet afspejler topografi og landform af havbassinet. Det udtrykkes i form af vandrette lag, der giver de mest dramatiske havneudsigter, du kan tænke på. Der er en tydelig kontrast mellem menneskeskabte materialer som stål og glas og naturlige materialer som sandsten. Du ville ikke forvente fra et hus beliggende i en lille forstæder street at være så imponerende og indbydende på samme tid.

MoreINSPIRATION
  • Storslåede Hus med udsigt over Portelet Harbour
  • Clifftop House redesignet til at fange de fantastiske Bay Views
  • Moderne familiehus med udsigt over stranden i Sydney

De vigtigste boligarealer er inkluderet på øverste etage, forbundet med den let fyldte trappeaksel med indgang gennem dobbelt højde foyer på soveværelset niveau. De levende områder er harmonisk forbundet med otdoor balkoner og overdækkede terrasser, det perfekte sted at tilbringe en behagelig varm aften efter en lang trættende dag. Hvert værelse er moderne og elegant, enkelt og luksuriøst, uanset om det er det veludstyrede køkken, den gode smag stue eller det farverige børneværelse, alt imødekommende og behageligt. {Found on homedsgn}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar