Luksuriøs ITC Mughal Kaya Kalp i Indien

Ville det ikke være dejligt at bare læne sig tilbage og slappe af? Alle har brug for lidt "mig" tid nu og da og hvilket bedre sted er der end en spa? ITC Mughal er Kaya Kalp - Royal Spa er det perfekte sted for en luksuriøs og afslappende ferie.

Beliggende i umiddelbar nærhed af Taj Mahal, spredt over 35 hektar luksuriøse haver, det er en hyldest til de store Mughal bygherrer fra fortiden. ITC Mughal er også det eneste indiske hotel, der har vundet den prestigefyldte Aga Khan Award for sine fremragende repræsentationer af Mughal-arkitekturen.

MoreINSPIRATION
  • Den luksuriøse oase af Alila Bangalore, Indien
  • Det luksuriøse Siam Kempinski Hotel i Thailand
  • Det luksuriøse Ohla Hotel Barcelona

Det 5-stjernede hotel har en ny fløj fyldt med 42 suiter og værelser, der får dig til at føle sig i paradis. De største er de to Royal Presidential Suites. De er gode boliger og huser en stue, soveværelse, privat par massage værelse med dampbad, Vichy bruser og en udendørs temperatur kontrolleret personlig svømmepøl. Desuden cykler og joggespor, en minigolfgrøn, en fantastisk swimmingpool og landets største, mest luksuriøse spa spredes over 99000 kvadratmeter, sammen med en række gourmet fine spisemuligheder, der er blandt de bedste i byen.

Hvis du vil have en uovertruffen oplevelse af kongelig indisk gæstfrihed, er ITC Mughal stedet for dig. Det genskaber en luksuriøs livsstil, en mindeværdig oplevelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar