Luksuriøs penthouse i New York

New York er for nogle den bedste by i verden. Men intet er perfekt, og nogle gange føler yankeerne presset af et ophidset bymiljø og savner komforten i et mere naturligt sted. Men med lidt smag og hjælp fra indretningsarkitekter fra Archi Tectonics, og selvfølgelig, også med en lille formue, kan vi kompensere det travle bymiljø udefra med en hyggelig lejlighed.

GW 497-bygningen, der er beliggende i New York Citys SoHo-distrikt, huser en luksuriøs men orm-lejlighed. 3200 s.f. Schein Loft ligger på ottende etage af bygningen, over det eksisterende lager. Dens rum er mere som et åbent layout, hvor rum er arrangeret som en serie af overlappende zoner snarere end lukkede rum, så det kan give dig en frihedsfølelse. Det ser ud til, at for arkitekter og designere af dette projekt var ikke kun udseendet af lejligheden vigtigt, men også dens facade. Derfor er facetteret lavet af en glasgardinvæg, som også giver det naturlige sollys mulighed for at komme ind i det indre boligareal.

MoreINSPIRATION
  • En imponerende New York penthouse med et luksuriøst interiør
  • Meget moderne og også luksuriøs lejlighed i New York
  • Luksuriøs Duplex Penthouse i byen, der aldrig sover

Indvendige rum i lejligheden er beregnet til at beskytte dig mod det udvendige kaos ved at tilbyde dig et komfortabelt og også moderne design. Indtryk af frihed er givet ved brug af naturlige materialer som egetræ, genbrugs bogwood eller materialer fra lokale stenbrud og kunstopbevaringsområder, der er integreret i boligens anatomi. Lejligheden samler et musikrum, et gæstetoilet, et soveværelse og dets tilstødende badeværelse. {Fundet på arkiveringer}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar