Luksuriøs ejendom i Corona Del Mar-Portabello Residence

I dag vil vi gerne præsentere dig for en luksuriøs bolig beliggende ved Brighton Rod i Corona Del Mar, et eksklusivt kvarter i Newport Beach, Californien. Solgt i 2010 for 34,1 millioner dollars, mindre end halvdelen af ​​den oprindelige pris, er Portabello Residence en najestisk førsteklasses ejendom.

Denne fantastiske oceanfront hus ligger på en 22.000 kvadratmeter plot, hvoraf en 2.000 kvadratmeter soveværelse. Det har otte soveværelser, ti badeværelser og 5 halve badeværelser, topmoderne køkken, garaging for 16 biler og separat pensionat.

Huset præsenterer en moderne stil, lyse farver og funky funktioner som en unik pejs. Desuden er soveværelset som et hus i et hus, der præsenterer 2 soveværelser og 2 badeværelser, skræddersyet læderplatforms seng, pejs klædt i sjældne honning onyx, privat terrasse, hans og hendes skabe og omklædningsrum og mange flere.

MoreINSPIRATION
  • Luksuriøs brugerdefineret bolig i Dallas
  • Luksuriøs bolig ved Zoltan E. Pali fra 1654 Blue Jay Way
  • 1928 Luksuriøs Stone Residence i Winnetka

Desuden har dette forbløffende hus også en 2-bane bowlingbane, en topmoderne biograf med telt, pulverlokaler, scene- og billetboks, smykker "butik" og et bilmuseum.

Portabello Residence er et spektakulært hjem. Det skiller sig ud på grund af dets unikke former, have, pool og selvfølgelig luksuriøse funktioner. Det er virkelig et fristed at trække sig tilbage til, et hus, der passer til en konge.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar