Luksuriøs Ski Retreat tilbyder spændende udsigt: Chalet Mont Blanc

Beliggende i Megève, Frankrig, er den imponerende Chalet Mont Blanc et luksuriøst skigested, der er beregnet til at blødgøre sanserne og aktivere dem på samme tid. Med en udsigtsstilling højt op på en klippe med udsigt over den lille by nedenfor, består villaen af ​​to tilstødende bygninger og kommer med en hypnotiserende infinity pool. Med 7 værelser med eget bad (nok til at sove op til tolv voksne og fire børn) tilbyder ski-in / ski-out chalet muligheder for familieferie i en eksklusiv omgivelser.

Den officielle beskrivelse viser en hel del luksuriøse faciliteter: "Ejendommen har en vinkælder med en a la carte vinkort og husvine. Der er en hjemmebiograf, en opvarmet udendørs lounge med udsigt over byen. Boligen har gavn af sit eget helikopter, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme fra Genève. Skulle du vælge at ankomme i bil, vil du finde en garage, der kan rumme 12 biler, og som kommer med professionelt vaskeområde. En spa med indendørs swimmingpool med jetstrømme, en sauna og et hammam fuldender billedet af en ferie tilbagetrækning designet til at lindre alle negative spændinger.

Designskemaet er komplekst, hvor hvert værelse har sin egen personlighed. Fra rosa puder og bønner, til mørkt træ prydet med pels, er der mange forskellige materialer og teksturer. Nyd den virtuelle tur og velkommen til at dele dig personlig feedback med resten af ​​Freshome-samfundet!

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar