Luksuriøs Triumph Palace Apartment, Moskva

Vi ved alle, at i Rusland bor nogle af de rigeste personer i verden. For en person som dem designede Alexey Nikolashin indretningen af ​​denne fantastiske lejlighed i Moskva, Rusland. Dets indretning er defineret af overdådighed, kvalitet og moderne møbler, der gør det perfekte sted for enhver oligark med god smag. For at skabe et lyst rum foretrak arkitekten at skabe et stort åbent rum med store vinduer, der tillader lyset og mange skinnende overflader, der afspejler det.

Væggene og lofterne er hvide, og gulvene er lavet af farvet beton i bløde beige toner. Bortset fra den gule trævæg fra stueområdet kan vi sige, at hele stedet er dekoreret ved hjælp af neutrale farver, der giver indtryk af et intimt og rent rum. Opholdsstuen er opdelt i to forskellige dele: På den ene side er der en storslået stue indrettet med en unik hvid lædersofa i midten af ​​rummet mod et stort fladskærms-tv.

MoreINSPIRATION
  • Minimalistisk åben lejlighed i Moskva
  • Minimalistisk lejlighed i Rusland, Moskva af Andrey Gorozhankin
  • En ultra moderne Moskva lejlighed med en glasvæg mellem soveværelse og stue

På den anden side af det åbne rum er der et fuldt udstyret køkken og et glasbord understreget af de minimalistiske lysekroner. Dette område er pyntet med smukke dekorative genstande, der giver personlighed til hele stedet. Fra stuen kan vi se et lille og enkelt kontor adskilt fra resten af ​​lejligheden kun gennem en glasvæg og en glasdør. Det er dekoreret med en glasskrivebord og en minimalistisk stol i venstre side, og med en loungestol som vender mod en smuk plante og nogle dekorative potter i den lysere side af rummet, den rigtige.

Det store soveværelse er forskelligt fra de andre, fordi det er dekoreret med en elegant flydende seng dækket af et pelsække og også et brunt skinnende hovedgrænse, der understreger hele den hvide overflade og det smukke lille træ fra vinduet. Det private badeværelse er en oase af lys, et sted dekoreret med hvid marmor og granit, men også med mørkebrune træmøbler detaljer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar