Luksus Katitche Point Guesthouse i De Britiske Jomfruøer

Katitche Point Greathouse er beliggende i British Virgin Islands (BVI), en del af de mindre Antiller, den mest spektakulære feriekompleks. Det blev bygget af den berømte britiske arkitekt Michael Helm. Det ligger lige over havet, mellem Mahoe Bay og Pond Bay, og det byder på en fantastisk udsigt over Sir Francis Drake Channel og Atlanterhavet samt Det Caribiske Hav.

Gæstehuset tilbyder panoramaudsigt over havet mod nord, vest og syd. Gæsterne har mulighed for at leje en hel villa for total privatliv. De kunne også vælge kun en privat suite og badeværelse og dele det ekspansive åbent køkken, stuen og den hyggelige kråkens reden øverst i huset. Suiterne er 1 meter høje og de er beliggende på tre niveauer.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Caribiske Ocean Club, Bahamas
  • Den luksuriøse Sunrise House villa i Caribien
  • Cap Cana luksus tilbagetog i Den Dominikanske Republik

Under deres ophold vil gæsterne også nyde en lækker middag, der forberedes af en gourmetkokk. Katitche Point Great House er et af de mest eksklusive luksus Caribien villaer, og det er det perfekte tilbagetog for både voksne og børn.

De udbudte ydelser omfatter en hel dag husholderske, en butler, gartner og kok, der kan ansættes på anmodning. Villaerne tilbyder også state-of-the-art musik system, WiFi, gas grill og kølere til stranden. Tjenesten er udsøgt, og hvis du tilføjer den betagende udsigt, er der næsten ingen konkurrence.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar