Luksus Marmor Badekar

Jeg har altid haft historiske film, hvor jeg kunne se, hvad der skete i fortiden, hvordan vores forfædre levede og hvad de gjorde i disse tider. Nå var jeg fascineret af romernes historie og civilisation ved deres fantastiske og luksuriøse offentlige bade, der var lavet af marmor og sten. Og de var blandt de første til at bruge varmt vand i disse bade og ... mange andre innovationer, de brugte og spredte i hele deres imperium. Og hvis dette privilegium i fortiden kun tilhørte de velhavende, kan vi i dag alle have vores bad, men ikke alle af os har råd til en lavet af marmor eller granit.

MoreINSPIRATION
  • Elegante, elegante, ukonventionelle træbadekar
  • 15 Kobberbadkar - Lav et varmt lyspunkt i badeværelset
  • Farvede badekar

Disse badekar er virkelig dyre, og derfor er de så sjældne. Men deres pris er forståelig i betragtning af, at de er skulpteret i hånden i en stor blok marmor, indtil du har den ønskede størrelse og form. Mange af disse badekar er efterfølgende dekoreret med utroligt smukke udskæringer, ligesom de tidligere var i det romerske imperium.

Men uanset om de er moderate og rektangulære, runde, ovale formede og fulde af udskæringer, suspenderet eller ej, er de stadig meget smukke, fordi dette materiale - marmorstenen - tilbyder stil og nåde til hvert badeværelse og det bliver varmt og dejligt når det opvarmes med varmt vand, er dette en uforglemmelig oplevelse i sig selv. Du kan nu bestille din yndlingsmodel af marmorbadekar direkte i online-butikken, begyndende med tilbudet om måneden, et sted omkring prisen på 2.650 dollar.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar