Luksus Mountain Hotel I Himalaya

Et eller andet sted i Himalaya er der et meget smukt fjerntliggende hotel kaldet Shakbti 360 Leti. Hotellet blev designet af Jamshyd Sethna, som er en rejse professionel fra Bombay, Indien. Designeren elsker virkelig bjergene, og det var den vigtigste faktor, der påvirker ham og fik ham til at beslutte at bygge dette hotel. Da beliggenheden og udsigterne var de vigtigste elementer, der besluttede konstruktionen, måtte hotellet fuldt ud bruge sin placering og tilbyde det bedste, når det drejer sig om landskab og udsigt.

Hotellet blev designet som et sted, hvor man kan gå for at slappe af og forynge, så omgivelserne fylder ham eller hende med energi. Det er et roligt og roligt sted væk fra al byens støj og rod, et sted, der synes at være taget væk fra en drøm.

MoreINSPIRATION
  • Ananda I Himalaya luksus spa
  • Et smukt bjerghotel bliver et med landskabet
  • Huntington - et luksushotel

Dette smukke og fredfyldte hotel ligger på en stenbase. Andre vigtige elementer, der er værd at nævne, er gulv til loft glasvinduer, specielt udvalgt for at give panoramaudsigt over Himalaya. Med hensyn til interiøret er det en sjælden kombination af rustikke og moderne elementer, der blander sammen og danner en hyggelig, elegant og harmonisk sammensætning. Du kan nyde dette fantastiske hotel ved at købe en 3nights 4-dages pakke til startprisen på 1916 USD pr. Voksen. Men hele oplevelsen er uvurderlig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar