Luksus Pool Ejendom i Korfu

Ejendommen er beliggende i Korfu, Grækenland. Dette er en nyklassisk stil villa med pool og smukke frodige park og have. Landet dækker et areal på 6.400 meter firkant. Denne ejendom er placeret på en sådan måde, at den giver dig den smukke udsigt over oliventræer og cypresser. Denne villa indeholder seks soveværelser og fire badeværelser.

Der er også en bestemmelse for vinkælderen. Dette hus har en fjernbetjent port. Dette er en fuldt lukket ejendom. Dette hus indeholder også et meget moderniseret køkken med alle de nyeste apparater. Denne villa har også en garage til plads til to biler.

Swimmingpoolen er den største attraktion i dette hus. Villaen og poolen er omgivet af 400m² flisebelagte terrasser med sommerpavillon tæt ved poolen. Landområdet er plantet med mange træer, herunder 70 modne oliven, 45 appelsiner, 56 cypresser, 30 mimoser, 40 eukalyptus, 9 palmer og 145 rose laurbær. Så samlet set er dette et vidunderligt hus med en fantastisk beliggenhed. Læs mere på terrassothebysrealty.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar