Luksus Waterfront House Med Amazing Lake Views

Et havnefronthus er et billede af det perfekte sommerhus for mange mennesker. Det er en vidunderlig kombination af flotte udendørs arealer, fantastisk udsigt og fredelig atmosfære. Spekulerer på, hvordan et sådant sted ville se ud? Tag et kig på boligen Paul Fedusiak og Susan Parker ombygget.

Det er et fantastisk hus med udsøgt arkitektur og elegant indretning. Det er omgivet af en fantastisk udsigt over søen og er omgivet af naturen. Forestil dig at slappe af i poolen og beundre den storslåede udsigt over West Vancouver kystlinjen, se solnedgangen mens du nyder middag på terrassen og vågner om morgenen og ser himlen og vandet bliver en.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Villas Capture Den fantastiske vietnamesiske havudsigt
  • Et beskedent søhus stiger over landskabet for at bringe udsigterne i
  • Luksus LA Ejendom med fantastisk udsigt

Det indre af huset er sofistikeret og luksuriøst. Værelserne er rummelige og indrettede med elegante accentfunktioner. De store vinduer slipper lyset, og udendørsets skønhed invaderer indretningen. Derudover bidrager de smukke terrasser, haven, poolen, boblebadet og alle de andre fantastiske udendørs funktioner til en samlet hypnotiserende kombination, som alle vil elske at nyde, selvom det kun er et par dage.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar